Sveiki,aš turiu idėja sukurti galbūt pirma lietuvišką survival game,bet man reikia patarimų ką aš jame turėčiau įdėti ir kokiam laike jis būtu ar apocalipsės,priešistorinio,ateities.O mano idėja buvo kad jis butu apocalipsės (panašus kaip rust kai kuriais elementais,dayz).Tai aš jusu siūlimų lauksiu!
Tu bent ką nors nusimanai apie žaidimų kūrimą ar programavimą? Vien idėjos neužteks, tai gali pamiršt. Kai buvau gal dvylikos metų vaikėzas irgi tikėjaus ką nors sukurt, vėliau praėjo. Tai siūlau negaišt laiko, vistiek nieko doro neišeis.
Jon4s4 parašė:
Tu bent ką nors nusimanai apie žaidimų kūrimą ar programavimą? Vien idėjos neužteks, tai gali pamiršt. Kai buvau gal dvylikos metų vaikėzas irgi tikėjaus ką nors sukurt, vėliau praėjo. Tai siūlau negaišt laiko, vistiek nieko doro neišeis.
Buvo nedaug kartu kaip abejojau bet tiesiog per lengvai kartais pasiduodavau o nesenai tiesiog padariau tai ir gerai viskas isejo tik reikia laiko idet + programuot biski pasimokint reiktu labiau nes nedaug dar moku bet basic zinau ir pradziai to uztenka nes zaidimai neatsiranda iskarto AAA kokybes!
as tiesiog laukiu patarimo zmoniu ,galbut ir kokios nors pagalbos!
Redaguota 2016-07-05 01:34
Tai parodyk ką jau esi sukūręs, pateik visą informaciją.Išmokai conditionals ir dabar kietus text based žaidimus gali kurti?
CJ nežino kas tas Hello World yra...
Baikit taip pult ant žmogaus.. Juk mes jo net nepažįstam, ir nežinom jo galimybių. Vietoj to, geriau apeikit temą, arbą duokit kokių nors įdėjų. Aš asmeniškai manau, jog to apokaliptinio išgyvenimo žaidimų yra pakankamai nemažai. Jeigu imsi kurt tokį, tada tau reikės kažkaip išsiskirt iš kitų. Aš asmeniškai imčiau galvoti apie dabartinius laikus. Arba susitelk ties kokiu vienu istoriniu laikotarpiu. Pvz: antras pasaulinis karas, ar pokario laikai.
Kokia tiesa?Vienintelė tiesa kurią aš matau, tai kad op per daug prisisvajojo apie developerio karjerą.