📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Ieškau patarimų dėl žaidimo idėjos!
25 žinutės · 8,205 peržiūros
🕐 2016-07-05 19:17 #16
based1G parašė:
[quote]BaconStrip parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]BaconStrip parašė:
[quote]Machinery parašė:
Kokia tiesa?Vienintelė tiesa kurią aš matau, tai kad op per daug prisisvajojo apie developerio karjerą.

Bet ar pažįsti tu jį, kad teigi tai? Nemanau..[/quote]
Žmogus pats pasakė, kad pas jį tik programavimoi pagrindai neaišku kokios kalbos.Žmohus nori DayZ lygio žaidimą kurti su minimaliomis tik programavimo žiniomis.
Tau šitą jo tema atrodo profesionaliai?[/quote]
Lašas po lašo, ir akmenį pratašo. [/quote]
o tokie procesai netrunka amzius ar net tukstantmecius?[/quote]
Kodėl visuomenė viską supranta tiesine prasme..
🕐 2016-07-05 19:38 #17
Klasikinis gameris :D nors cia pns kai su japonija, gal blogiau. Naujoku niekada nebus, nes savage land cia, bet ir senieji kuo toliau tuo reciau buna. Forumas barely alive
🕐 2016-07-06 12:37 #18
Toriu dve idiejs.
Permuoji : jouka ne joukas bet gali suriedeliuot kuok tou veikala kap atseit esi zyds esi ir turi isgyvent. Pridiek daug vokietiu tas pagrindins zmuogus gal is kokiu nuolauzu pasistatyt paliepe anou tuobulynt kad apsisauguotu nu kareiviu ar kitu balamutu. Kuok maist eiskuot.. vein zuodz esmie tuok.

ontruoji: isgyvenims zemaitijuo. gal kuok seinapjuts laik idiet ir atseit visuoks laps tav poul ir keti zmuons tavs eisk kad pakalymitum anym o to esi tinginys ir tau rek pasisliept.

jouks keik nuor bet tuoks zaidems originals butom ir ontruoji idiej kikveins zemaits nusiperktom paprikuolynt katras dieze zaidemam tor. tep kad idieju daviau apsispresk tik ta. aisk je istikruj nusimana api kurem.
🕐 2016-07-15 00:03 #19
BaconStrip parašė:
Baikit taip pult ant žmogaus.. Juk mes jo net nepažįstam, ir nežinom jo galimybių. Vietoj to, geriau apeikit temą, arbą duokit kokių nors įdėjų. Aš asmeniškai manau, jog to apokaliptinio išgyvenimo žaidimų yra pakankamai nemažai. Jeigu imsi kurt tokį, tada tau reikės kažkaip išsiskirt iš kitų. Aš asmeniškai imčiau galvoti apie dabartinius laikus. Arba susitelk ties kokiu vienu istoriniu laikotarpiu. Pvz: antras pasaulinis karas, ar pokario laikai.

ačiu kad palaikai taip mane as per sita laika pasiziurejau dar dalyku kokiu nelabai kas dare ir tuo paciu dar ismokau dalyku ir tu puikiai nupasakojiai ka as buciau sakes nu niekas neatsiranda profu bet galima bandyt o jei pavyksta tai tesi
tai as is tikro puslapi turiu kur kartais keliu ka padarau bet as ten senesnius 2 esu ikeles bet neuzilgo ikelsiu nauja ka sukuriau :)
🕐 2016-08-15 13:31 #20
Norėtūs kad grafika būtų first person, o ne 2D :D
O šiaip, man asmeniškai kažkas panašaus turėtų būt į minecraft ar dayz, renki itemus, kovoji kažkas tokio :)
🕐 2016-08-16 00:29 #21
Kepalas parašė:
Norėtūs kad grafika būtų first person, o ne 2D :D
O šiaip, man asmeniškai kažkas panašaus turėtų būt į minecraft ar dayz, renki itemus, kovoji kažkas tokio :)

Ko gero turi omenyje 3D grafiką. Idėjos idėjomis, bet manau, jog ne nuo to galo pradedi.
Visų pirma, pradėk mokytis programavimuoti, kadangi būtent kodas žaidimui įkvepia gyvybę. :). Nesvarbu su kokia programavimo kalba pradėsi: C++, C#, Java, Python ar kt., tačiau ilgainiui mokantis atsiras suvokimas kas ir su kuo valgoma.
Pasirink kokį žaisimo variklį naudosi atsižvelgiant į pastarojo suteikiamas galimybes įgyvendinant tavo žaidimo idėją. Unity, UDK, Leadwerks, CryEngine ir t.t. turi savų pranašumų ir trūkumų, bet funkcionalumo atžvilgiu vis dėlto rekomenduočiau Unity, kadangi su šituo žaidimų varikliu gali sukurti beveik bet ką daugybei platformų. Gali rasti labai daug pamokų, dokumentacijos, pavyzdžių oficialiame Unity tinklalapyje unity3d.com.
Kai apsiprasi su grafine žaidimų kūrimo įrankio sąsaja, suprasi procedūrinio bei objektinio programavimo principus, jau žinosi kas ir kaip veikia ir galėsi pats įgyvendinti savo sugalvotas žaidimo idėjas.
Kita vertus, turint pakankamai žinių galvoje greičiausiai gims daugiau idėjų ko nors originalesnio, kažkas visiškai kito, nei tai, ką esi sugalvojęs dabar. :)

Keletas (galbūt) naudingų nuorodų:
cgpeers.com
u3d.at.ua
unity3d.com
google.com

Sėkmės!
Redaguota 2016-08-16 00:34
🕐 2016-08-16 10:30 #22
Jei kas turi noro ir užsidegimo, gali kurti žaidimus. Mano bandymas su Unity Nuoroda. Viskas su Google/Youtube pagalba ir keletą dienų, apsipratus su Unity išdėstymu ir panašiai. Žaidimas be jokio tikslo, nepabaigtas ir neoptimizuotas.
🕐 2016-08-16 16:46 #23
H4RDC0R3 Jei tokį prototipą sukurčiau bučiau laimingas. Deja, vis neprisiruošiu mokytis programavimo.
🕐 2016-08-16 18:35 #24
dovizas parašė:
H4RDC0R3 Jei tokį prototipą sukurčiau bučiau laimingas. Deja, vis neprisiruošiu mokytis programavimo.

Dalykas tame, kad čia minimumas programavimo. Tiesiog trigger'ius suprogramuot ir viskas. Valdymas padėtas ant lėkštutės.
🕐 2016-08-16 22:46 #25
Mano manimu gali bandyt kaska panasaus i don't starve. sukurk savo pasauli, nes moderniu yra pilna H1Z1, dayZ, 7 days to die. ir va zmogus nieko nemokejo ir pradejo metroid 2 remake ir per 9 metus sukure ir ismoko programuoti dbr dirba net. sekmes
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti