📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Windowsu uzkretimas
6 žinutės · 3,399 peržiūros
🕐 2011-03-05 18:22 #1
krc sende buwo kad kai isijungiu pc sone lentele toke

WSTR.exe-Corrupt File
The file or directory C:is corrupt and unreadable.Please Run the Chkdsk utility.

tai kaip reikia ta daikta ijungt???????O_o
Redaguota 2011-03-05 18:23
🕐 2011-03-05 18:30 #2
In your "my computer", right click on your hard drive, select properties, tools, error checking!
🕐 2011-03-05 19:34 #3
Jezau kaip šito dalyko nekenčiu :D Jei nori įjungti greitai kompiuteri ir pasapudęs mygtuką nueti, tai nepavyks, nes atsiras tas disko patikrinimas o ji peršokt reikia paspaudus SPACE. Nu vienužodžiu mane žiauriai nervino. Tai pas mane dar buvo tik 7GB o kur daugiau...
🕐 2011-03-05 20:19 #4
Mane jau opera.exe gerą pusmetį kankina lygiai tokiu pačiu erroru :D Kiekviena kartą jungiant PC reikia žaist legendini "spėk paspaust bet kokį mygtuką per 10 sekundžių arba lauk pusvalandi kol atliksim CHDSK patikrinimą", ir neturiu ne mažiausio supratimo, kaip jį pašalinti, o be Operos naršyklės negaliu, todėl tenka kentėt.
🕐 2011-03-07 16:12 #5
Judita_Ivans parašė:
Mane jau opera.exe gerą pusmetį kankina lygiai tokiu pačiu erroru :D Kiekviena kartą jungiant PC reikia žaist legendini "spėk paspaust bet kokį mygtuką per 10 sekundžių arba lauk pusvalandi kol atliksim CHDSK patikrinimą", ir neturiu ne mažiausio supratimo, kaip jį pašalinti, o be Operos naršyklės negaliu, todėl tenka kentėt.

gali pabandyti isiunkti ta "CHDSK" eini i start Menu > Run ir irasai Regedt32.exe
ei i
HKEY_LOCAL_MACHINE
\ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Session Manager
tada ziurek desinei BootExecute spaudi du kartus ir bus uzrasas
autocheck autochk *
ir ta uzrasa pakeiti i autocheck autochk /k:cdef* spaudi ok ir viskas

arba kitas varijantas start meniu>run irasai cmd.exe atsidarys juodas langas irasai chkntfs /x c: spaudi enter ir gali uzddaryti langa
🕐 2011-03-07 16:31 #6
Judita_Ivans parašė:

Google Chrome naudok! ;)
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti