📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Smartphone
5 žinutės · 1,444 peržiūros
🕐 2016-07-17 19:40 #1
Sveiki,

siuo metu planuoju pirkti telefona ir is pasirinktu variantu yra tokie : LG Nexus 5X , Sony Z3+ , LG G4.

Pagrindiniai prioritetai yra,kad nestabdytu, vilktu zaidimai ir fotiko kompromisai,. Pagal charakteristikas z3+ geriausias variantas,taciau kiek esu girdejes kamera prasciausia is visu situ variantu,gal kas turit kokius is situ variantu ir gali kazka pakomentuoti placiau?
🕐 2016-07-17 19:57 #2
Pats turiu LG G4. Dar neilgai aš jį naudoju (apie pusę metų, mažiau dar), su lag'u dar nebuvau susidūręs, dėl žaidimų, tai vilko viską ką tik norėjau žaist, ten lag'o jokio irgi nebuvo, o kamera tai išvis galima sakyt tobula, nuotraukų/vaizdo įrašų kokybė tiesiog nuostabi.
🕐 2016-07-17 20:50 #3
Ryuk parašė:
Pats turiu LG G4. Dar neilgai aš jį naudoju (apie pusę metų, mažiau dar), su lag'u dar nebuvau susidūręs, dėl žaidimų, tai vilko viską ką tik norėjau žaist, ten lag'o jokio irgi nebuvo, o kamera tai išvis galima sakyt tobula, nuotraukų/vaizdo įrašų kokybė tiesiog nuostabi.

O kaip su GPS? Ar sklandziai veikia? Nes turejau G2 tai absoliuciai neveike..
🕐 2016-07-17 21:13 #4
Uosvis parašė:
[quote]Ryuk parašė:

O kaip su GPS? Ar sklandziai veikia? Nes turejau G2 tai absoliuciai neveike..[/quote]

Hmm.. Dėl to negaliu užtikrint, nes pats nelabai naudoju šią funkciją. Paieškok google'j info. apie tai.
🕐 2016-07-18 01:23 #5
Uosvis parašė:
[quote]Ryuk parašė:

O kaip su GPS? Ar sklandziai veikia? Nes turejau G2 tai absoliuciai neveike..[/quote]
Visa tai ištaisė jau su g3, pats jį naudoju(gps) gan dažnai ir viskas čiki. g4 tikiu, kad visa tai, dar labiau sutvarkyta, jei buvo kokių nematytų klaidų g3.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti