📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
naujas automobilis
43 žinutės · 10,990 peržiūros
🕐 2016-07-20 10:50 #16
Nu jo, tikrai ne i pati geriausia foruma pataikei. As pats pries kelias savaites savo pirma automobili - Audi A4 sedana, pavyko labai geros bukles nugrebti. :)
Man atrodo tau tuos dvi masinikes nelabai tinka, nes nuo kitu metu klevukams turi buti ne daugiau 66 KW ant 1 tonos. Zodziu, pats pasiskaiciuok galios ir svorio santyki.
Del remonto ir daliu kainu - Audi tikrai turetu pigiau atsieiti. Beje, jei neketini per metus nuvaziuoti daugiau nei 15000 kilometru, tada tau labiau apsimoketu imti benzina, jis reikalauja mazesniu islaidu ant remonto, bent as pats gavau toki pasiulima.
Zodziu, imk ka nors paprastesnio.
🕐 2016-07-20 13:55 #17
Na tas pinigu limitas dar nera aiškus labai. ~ 1700 euro na iki 2000 max. Nes vos ne visus pinigus ką gausiu tai i taupykle desiu liaudiskai tariant :D. Na kad ne čia pataikiau biški tai nieko. Visuose forumuose yra zmoniu kurie nusimano daugiau negu pvz sitam puslapy apie zaidimukus ir kompiuterius. Man kaip antai tave Pavelai pasiulyta audi a4 tai man asmeniskai maza. mazai vietos. Pats be teisių su audi a4 mamos masina tiksliau vazineju ~ 6 menesius ir galiu pasakyt man nelabai patinka.. Galvojau ir apie benziną, bet variantų nedaug benzino pasirinkime. krastutinis variantas benzinas bus. 66kw 1 tonai tai daug lendziama. nes jei 2t auto kaip audi a6 c5 ar bmw 525. tai audi 110kw arba 132 quattro o bmw 105 arba 120 kw. tai 132kw 2tonom maximumas. ir galios tikrai per akis
🕐 2016-07-20 18:08 #18
Pavelas parašė:
Nu jo, tikrai ne i pati geriausia foruma pataikei. As pats pries kelias savaites savo pirma automobili - Audi A4 sedana, pavyko labai geros bukles nugrebti. :)
Man atrodo tau tuos dvi masinikes nelabai tinka, nes nuo kitu metu klevukams turi buti ne daugiau 66 KW ant 1 tonos. Zodziu, pats pasiskaiciuok galios ir svorio santyki.
Del remonto ir daliu kainu - Audi tikrai turetu pigiau atsieiti. Beje, jei neketini per metus nuvaziuoti daugiau nei 15000 kilometru, tada tau labiau apsimoketu imti benzina, jis reikalauja mazesniu islaidu ant remonto, bent as pats gavau toki pasiulima.
Zodziu, imk ka nors paprastesnio.

Ne, ne taip tą įstatymą supratai. 66kw - nėra riba. Svarbiausia, kad netektų vienam automobilio kilogramui galios daugiau, nei 0.06 kw. Kaip apsiskaičiuot? Automobilio kw skaičių dalinam iš automobilio masįs, ir gauni skaičius. Beje, tas įstatymas neįsigalios, tad galit būt ramūs.
🕐 2016-07-20 20:36 #19
Ai. Del sito tai. Juk atsauktas istatymas sitas.
🕐 2016-07-20 23:00 #20
Tikrai? Geros najienos, bent tiems kas tikrai nekels problemu kelyje.
Redaguota 2016-07-21 11:00
🕐 2016-07-21 00:21 #21
Imciau tik BMW. (trumpai apie islaidas tai jei pasiimsi bmw pvz:530 tai draudimas ant taves bus 25-30emen. jei drausi masina ant tevo ir pns tai tau neis draudimo stazas tai tau betkokiu atveju reikia kazka apsidrausti ant saves - ziurint i ateiti kad veliau pigesnis draudimas butu) jei nori maziau ikisti i toki modeli kaina turetu buti 2500-3500e ir i+ is e39, pigesni nej tokia kaina bus vistiek kebulas jau paejes ir pns pagrinde slenksciai. ir ttt.. o taip vietoj taves istikro imciau is e46 320 110kw arba 330 135-150kw, varikliai geri taip pat kaip 530. treciuko dazniausiai kebulai buna padoresni ir minetu varikliu priziurint ne taip ir uzvaikysi paprastai. arba dar variantas 525d ne TDS. Uz centus tikrai nepirkciau bmw, nebent pats turi nagus ir remontuosi apts. O audi lieka audi... na as cia kaip bmw fans. (apie bmw +- ka man reikia zinoti zinau - na as cia ne seip kad geimeris koks, o mano darbas sieja su automobiliais tai liginant bmw ir audi remonta , detaliu kaina. remonto paprastuma tai as tik uz BMW). O kaip minejai tau reikia erdvumo tai jo + gauna 5 serija.
🕐 2016-07-22 12:06 #22
Dziguda parašė:
Imciau tik BMW. (trumpai apie islaidas tai jei pasiimsi bmw pvz:530 tai draudimas ant taves bus 25-30emen. jei drausi masina ant tevo ir pns tai tau neis draudimo stazas tai tau betkokiu atveju reikia kazka apsidrausti ant saves - ziurint i ateiti kad veliau pigesnis draudimas butu) jei nori maziau ikisti i toki modeli kaina turetu buti 2500-3500e ir i+ is e39, pigesni nej tokia kaina bus vistiek kebulas jau paejes ir pns pagrinde slenksciai. ir ttt.. o taip vietoj taves istikro imciau is e46 320 110kw arba 330 135-150kw, varikliai geri taip pat kaip 530. treciuko dazniausiai kebulai buna padoresni ir minetu varikliu priziurint ne taip ir uzvaikysi paprastai. arba dar variantas 525d ne TDS. Uz centus tikrai nepirkciau bmw, nebent pats turi nagus ir remontuosi apts. O audi lieka audi... na as cia kaip bmw fans. (apie bmw +- ka man reikia zinoti zinau - na as cia ne seip kad geimeris koks, o mano darbas sieja su automobiliais tai liginant bmw ir audi remonta , detaliu kaina. remonto paprastuma tai as tik uz BMW). O kaip minejai tau reikia erdvumo tai jo + gauna 5 serija.
ne tu vienas bmw fanas :), taip pat ir aš.
dar laiko turiu pagalvot, išsirinkt tinkamą variantą, galų gale išbandyt, nes tiek 330 ar 320 e46 turi pusbrolis, draugas, pravaziuot nebus problema. Turiu draugą, kuris nagingas automobilių remonte, tai jei yra pigesnė variantą nusipirkus tai kartu sutaisytume ir tik už detales susimokėt reikės. Laiką savo aukočiau su draugu.
🕐 2016-07-22 17:43 #23
Va maniske, kalby nuimti reikia :D
Redaguota 2016-07-22 17:44
🕐 2016-07-25 14:34 #24
Dziguda parašė:
pofik tas kablys xD. kartais jo prireikia
🕐 2016-07-25 16:34 #25
Dziguda parašė:

Kablys ko gero pati geriausia apsauga nuo smūgio į automobilio galą, tad jo nuėmimas na mano manymu aktualus tik jei esi kažkoks ultra fanboy + "miestietis aš gi esu" darinys.
🕐 2016-07-25 16:40 #26
SkirLou parašė:
[quote]Dziguda parašė:

Kablys ko gero pati geriausia apsauga nuo smūgio į automobilio galą, tad jo nuėmimas na mano manymu aktualus tik jei esi kažkoks ultra fanboy + "miestietis aš gi esu" darinys.[/quote] = Pussy boy
🕐 2016-07-25 21:15 #27
As tai A6 man geriau bmw leka bmw isviso jaigu tavo pirma masna bus geriau nusipirk paprasta nedemonstruok madu iskarto ipac su bmw ziema busi naujokas kelyje ir galesi zureti kaip is bmw nieko nelieka nelinkiu to bet galkas eina o jai seip tai A6 jai pirksi 2.5 litro zurek kad butu 110 kw ir 6 pavaru geriau laiko jai mechanine priksi bet seip automatas man asmeniskai geriau ir ziurek kad nebutu vazuokle A6 sudorsta nes pvz kai as turejau priekine vazuokle tais laikais 1000 lt isejo brangus taisymas o bmw labai san kabos nelaiko nors ant tu senesniu ant tu naujesniu nzn net.
🕐 2016-07-25 21:40 #28
karolis1254 parašė:
As tai A6 man geriau bmw leka bmw isviso jaigu tavo pirma masna bus geriau nusipirk paprasta nedemonstruok madu iskarto ipac su bmw ziema busi naujokas kelyje ir galesi zureti kaip is bmw nieko nelieka nelinkiu to bet galkas eina o jai seip tai A6 jai pirksi 2.5 litro zurek kad butu 110 kw ir 6 pavaru geriau laiko jai mechanine priksi bet seip automatas man asmeniskai geriau ir ziurek kad nebutu vazuokle A6 sudorsta nes pvz kai as turejau priekine vazuokle tais laikais 1000 lt isejo brangus taisymas o bmw labai san kabos nelaiko nors ant tu senesniu ant tu naujesniu nzn net.

su bmw problemu ziema nera, bent jau lietuvoj kaip tokios ziemos. O automatas taip geriau jeigu gyveni didmiesti ir nenori pistis rytais kamsciuose su begiais. O jeigu y tolimesnius atstumus tai mechanine bent jau man. Rekomenduoji zmogui pirkt nenudrosta audi, kaip 10 ar tai 15 metu masina gali but nenudrozta :D
🕐 2016-07-25 21:49 #29
buna reikia tik ringtis gerai ir zureti ka perki nu zinok kad ir tokios tos ziemos bet zurek vienas bmw griovy po to vienas i koke stotele ilekia su audi ar kkitom taip nebuna ir seip kai nusiperka jai pats vairuoji tai gal zinai pvz givenu klaipedoi vazuoja bmw su klevu madravoja po to ziuri mirgalkes uz galo nebent normaliai vazuosi bet netikiu noresi pasiduodyti kokia masina turi ir po to prasideda visos tokios nesamunes ...
🕐 2016-07-25 22:40 #30
nu taip galu visgi bmw varomas o svoris prieki, bet jeigu normalios padangos tai nera taip baisu ta ziema. Papasakok geriau kaip audi reikia keist purkstukus, kokios kainos buna. Arba grandine kaip pareina :D
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti