📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Pingas
16 žinutės · 3,192 peržiūros
🕐 2016-08-03 14:18 #1
Sveiki. Eisiu iškart prie reikalo. Žaisdamas CS:GO pingas laikosi 45-50, bet kai pasijungiu "Skype", tai iš karto pakyla iki 100-120 ir beveik neįmanoma žaist... Bet taip yra ne vien tik su CS:GO žaidimu, o ir su SA-MP, ir su kitais multiplayer žaidimais. Tai gal esat susidūrę su panašia problema ir galite padėti? :) Dėkoju iš karto! :)
🕐 2016-08-03 15:17 #2
Niekuo čia nepadėsi.

Beje, kvaila žaidžiant csgo naudotis skype. Yra Teamspeak ir daugelis kitkokių programų.
🕐 2016-08-03 15:35 #3
naudok teamspeak, geresne programa su geresne kokybe kuri vapse neris interneto.
🕐 2016-08-03 18:29 #4
Man taip su League Of Legends būna, tai aš naudoju telefone skype'ą ir šnekuosi be lago.
🕐 2016-08-03 18:39 #5
Teamspeak serverio reikalauja,o serveriai holla holla give a dolla praso, as rekomenduociau prigriebti programa "discord" Nemokama programa, ir gali naudoti tiek voice chat`ui tiek text chat, gali siustis gali nesiusti programa galima naudoti per narsykle, turi teise baninti, tai jeigu mama ateina i discorda you can ban a bitch Kappa (paskutiniu 6 žodžiu neimk rimtai) ir ping impact minimalus... :)

Jeigu pingas nestabilus net po programos keitimo reikomenduociau pasižiurėti ar kompe neturi tarakonu (virusu), kitas patarimas butu windows perašymas... jeigu kompas nešiojamas prigriebk wifi repeateri (toks usb wifi kištukas nemoku lietuviškai parašyti :D ) ir tinklo plokste kompe išjunk tada nes tau gali pradėti pjautis kompas su kištuku labiau negu mergos del vitamino D :)
Redaguota 2016-08-03 18:44
🕐 2016-08-03 18:41 #6
PheonixWright parašė:
Teamspeak serverio reikalauja,o serveriai holla holla give a dolla praso

uhm...sau moket reikia? :D
🕐 2016-08-03 18:45 #7
Based1G Serveriui pakurti reikalauja pinigu kiek žiurėjau :)
🕐 2016-08-03 21:20 #8
Reiškias jei tau pingas kaip sakiai pakyla iki 100-120 tai čia jau skype kaltė,kaip kiti sakė naudok tą patį teamspeak,raidcall arba panašias programas,nes žaidžiant online žaidimus patarčiau skype pokalbiuose ne naudot
🕐 2016-08-03 21:22 #9
žiūrit koks pc aš viską palieku man jokio lag nebūna
🕐 2016-08-03 21:52 #10
Raidcall tikrai gera programa, nereikia mokėt už serverį, panašiai kaip discord, tik siųstis reikia.
🕐 2016-08-03 23:51 #11
Qiux parašė:

Tu bent žinai, kas yra ping?..
🕐 2016-08-04 09:15 #12
SkirLou parašė:
[quote]Qiux parašė:

Tu bent žinai, kas yra ping?..[/quote]

Nestabilumas
🕐 2016-08-04 10:01 #13
Qiux parašė:
[quote]SkirLou parašė:
[quote]Qiux parašė:

Nestabilumas[/quote]

Jeigu šitą tavo atsakymą (veikiau nevykusį spėjimą) būtų galima prilyginti šūviui į taikinį, tai tas šūvis būtų atliktas į kitą pusę, nei taikinys.
🕐 2016-08-04 10:08 #14
SkirLou parašė:
[quote]Qiux parašė:
[quote]SkirLou parašė:
[quote]Qiux parašė:

Nestabilumas[/quote]

Jeigu šitą tavo atsakymą (veikiau nevykusį spėjimą) būtų galima prilyginti šūviui į taikinį, tai tas šūvis būtų atliktas į kitą pusę, nei taikinys.[/quote]

Man tai jis nestabilumas kuris sukelia lag(strigimus) serveryje :D tik nežinau kodėl būtent jis vadinasi ping(Pinigas) :D
Redaguota 2016-08-04 10:10
🕐 2016-08-04 11:32 #15
Qiux parašė:
[quote]SkirLou parašė:
[quote]Qiux parašė:
[quote]SkirLou parašė:
[quote]Qiux parašė:

Nestabilumas[/quote]

Jeigu šitą tavo atsakymą (veikiau nevykusį spėjimą) būtų galima prilyginti šūviui į taikinį, tai tas šūvis būtų atliktas į kitą pusę, nei taikinys.[/quote]

Man tai jis nestabilumas kuris sukelia lag(strigimus) serveryje :D tik nežinau kodėl būtent jis vadinasi ping(Pinigas) :D[/quote]
Tamsta, su didžiausia pagarba skubu pranešti, kad FPS strigimai ir Pingas yra atskiri dalykai. FPS tai tavo atveju strigimai - "nestabilumas". O Pingas, tai tas skaičiukas, kuris rodo tavo interneto naudojimą. Arba paprasčiausiai, internetą.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti