📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Paklausiausia preke
21 žinutės · 4,524 peržiūros
🕐 2016-09-01 20:14 #16
heLy parašė:
[quote]ReklamuojuLaikiux parašė:
[quote]KTooTa parašė:
[quote]heLy parašė:
Tavo mama butu paklausi, per skelbimus lengvai paeitu.
(jk) sekmes atrast kazka, nes vargiai tau sakys zmones, jeigu labai geras navaras.

Na cia joks navaras, tiesiog ieskau paklausios prekes kurios kaina yra bent jau virs 100eur. Ir jeigu ja galeciau imesti dar y pigiau tuos y skelbimus kad ja paiimtu ir nereiktu laukti 1men su virsum kol nupirks.[/quote] Kokia tau iš to nauda ?[/quote]
nu nes visas tas prekes uz dyka gaunu :D Toliau pasakoju tik prie bokalo alaus. Laukiu prekiu pasiulymu.
Senai zinomas dalykas cia yra jau, kas noretu tikrai susirastu, kadnagi negaliu is salies isvykt tai tenka insivaziuot ir vel daryt, pries 4 metus buvau insukes sita bizniuka, bet gavau reporta ir nustojau, dabar vel insivaziuot reik.[/quote]
siaip tai sezoninis navaras paeina dideliem pliusiniam meskinam, bet ne per dazniausiai paprastu laiku, geriausia valentinas, kaledos, nauji ir t.t[/quote]
nu tie dideli meskinai ka zinau gal 5 ir paiimtu kazkas, senai senai buvau nupirkes ta meskina kur lyg zmogaus dydziu, tai ka zn problemos su siuntimu to meskino butu.
🕐 2016-09-01 20:21 #17
ReklamuojuLaikiux parašė:
[quote]heLy parašė:
[quote]KTooTa parašė:
[quote]heLy parašė:
(jk) sekmes atrast kazka, nes vargiai tau sakys zmones, jeigu labai geras navaras.

Na cia joks navaras, tiesiog ieskau paklausios prekes kurios kaina yra bent jau virs 100eur. Ir jeigu ja galeciau imesti dar y pigiau tuos y skelbimus kad ja paiimtu ir nereiktu laukti 1men su virsum kol nupirks.[/quote] Kokia tau iš to nauda ?[/quote]
nu nes visas tas prekes uz dyka gaunu :D Toliau pasakoju tik prie bokalo alaus. Laukiu prekiu pasiulymu.
Senai zinomas dalykas cia yra jau, kas noretu tikrai susirastu, kadnagi negaliu is salies isvykt tai tenka insivaziuot ir vel daryt, pries 4 metus buvau insukes sita bizniuka, bet gavau reporta ir nustojau, dabar vel insivaziuot reik.[/quote]
siaip tai sezoninis navaras paeina dideliem pliusiniam meskinam, bet ne per dazniausiai paprastu laiku, geriausia valentinas, kaledos, nauji ir t.t[/quote]
nu tie dideli meskinai ka zinau gal 5 ir paiimtu kazkas, senai senai buvau nupirkes ta meskina kur lyg zmogaus dydziu, tai ka zn problemos su siuntimu to meskino butu.[/quote]
galima pirkti neprikimsta, pigiai iseina, net 25eu nekainuotu 180cm, bet tada problema, kad reiktu gaut sh* prikimst juos kuo.
🕐 2016-09-01 20:28 #18
heLy parašė:
[quote]heLy parašė:
[quote]KTooTa parašė:
[quote]heLy parašė:

nu tie dideli meskinai ka zinau gal 5 ir paiimtu kazkas, senai senai buvau nupirkes ta meskina kur lyg zmogaus dydziu, tai ka zn problemos su siuntimu to meskino butu.[/quote]
galima pirkti neprikimsta, pigiai iseina, net 25eu nekainuotu 180cm, bet tada problema, kad reiktu gaut sh* prikimst juos kuo.[/quote]
tai man taip ar taip nekainuotu, bet per daug jau pisliavos gausis su tais meskinais.. :D Cia kaiptik uzmaciau tema su ssd hardais, idomumo deliai pirktu kazkas samsung evo 850 ssd 1TB uz 200 euru + shippingas mano :D Toks dalykas kaip hard labai gerai, mazai vietos, kaina palaiko tai kad ir visa deze paiimt..
🕐 2016-09-03 11:47 #19
Šiaip siūlyčiau kokybiškus power bankus, kai buvo jų banga, buvau gerai su jais prasisukęs, dabar taip pat perka, bet jau nebetaip. Dėl ssd, labai gera mintis, nes chebra dabar juos gan gausiai perka, nes kainos jau kritusios, tik nežinia, ar dabar pats bumas jų pirkimų, ar dar kils visa tai. Šiaip siūlyčiau gaming setupą stumdyt, kaip ausinės, klaviatūros, tikrai einamas dalykas, tik reikia atrast gerą vietą, kur pasirodyt ir įrodyt, kad esi patikimas, nes dauguma renkas parduotuves, nes perka iš tėvų kišenės. Taip pat gera mintis manau būtų su kokiais kvepalais, čia irgi pats buvau truputi prasisukęs, bet didelė rizika, kad rauks.. ;D Šiaip turiu en idėjų šia tema, jei nepasirodžiau kvailys, papiešk į pm.
🕐 2016-09-03 11:58 #20
Rimtas parašė:
Šiaip siūlyčiau kokybiškus power bankus, kai buvo jų banga, buvau gerai su jais prasisukęs, dabar taip pat perka, bet jau nebetaip. Dėl ssd, labai gera mintis, nes chebra dabar juos gan gausiai perka, nes kainos jau kritusios, tik nežinia, ar dabar pats bumas jų pirkimų, ar dar kils visa tai. Šiaip siūlyčiau gaming setupą stumdyt, kaip ausinės, klaviatūros, tikrai einamas dalykas, tik reikia atrast gerą vietą, kur pasirodyt ir įrodyt, kad esi patikimas, nes dauguma renkas parduotuves, nes perka iš tėvų kišenės. Taip pat gera mintis manau būtų su kokiais kvepalais, čia irgi pats buvau truputi prasisukęs, bet didelė rizika, kad rauks.. ;D Šiaip turiu en idėjų šia tema, jei nepasirodžiau kvailys, papiešk į pm.

Galvojau del to gaming setup pasiimt visokiu ausiniu,peliu po 10vnt visokiu bet per skelbiu sunkiai issiparduos jie, galvojau apie koki website pakurt bet velgi norint ikurt website jau reikia daugiau negu 10vnt + reklamos reikia geros ir jau IV pazymos reik tai kitas galvos skausmas prasideda. Kvepalais ir as seniau buvau +- keli metai atgal, buvau y skelbimus imetes, tai yra viena dalis zmoniu kurie perka kopijas uz pigiai ir kita dalis kurie originalus bet parduotuvese. Sumecaiu visokius kvepalus beviek perpus pigiau negu parduotuvese ir gavosi taip kad jiem parduodu kopijas per brangiai nors kvepalai originalus xD Tai per pigiai velgi negalima bet uzmesi uz daugiau niekas nepirks.
🕐 2024-01-11 17:35 #21
SkirLou parašė:
Automobilių padangos, ratlankiai?

Gal dar kokie dviračiai, jei tik gerai prižiūrėti. :D

Nu, auto padangos, nežinau ar yra ta niša, į kurią dar gali labai bandyt lįsti. Tiekėjų, prekiaujančių tiek naujomis, tiek dėvėtomis - pilna. Gal nebent kokios krautuvų padangos ar žemės ūkio technikos padangos būtų variantas. Žodžiu, kažkas, ko nėra rinkoje toks didelis pasirinkimas.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti