Galbut padejo anglu zinias pagilint ir gera doze vitamino c dave, o daugiau tai tik apsunkino gyvenima, varganas santaupas issvaisciau ant zaidimu kuriu nebezaidziu ir nebezaisiu gyvenime ir suede kruvas laiko kuri galejau skirti reiksmingesniems dalykams.
Pramokau anglų kalbos, o be to daugiau naudos nematau, kaip tik yra pilną neigiamų dalykų. Nuo žaidimų ar net nuo pačio kompiuterio išsiugdo priklausomybė, tai suryja labai daug laiko, kurį galima skirti tikrai naudingesniems dalykams.
Taip žaidimai sukelia tokią iliuziją, jog tau atrodo, kad tu pasiekei ką nors. Šitas teiginys labiau tinka multiplayer žaidimuose, praleidi prie jų labai daug laiko, didžioji dalis žaidimų įpusėjus pasidaro pasidaro labai repetetive, tai grind'ini ir grind'ini, pasieki ale gerą lvl ar ką ir jautiesi išaukštintas, bet iš tikrųjų padarei nieko naudingo nei sau, nei kitiems, tik sugadinai laiko, sveikatos. Aš manau dėl šitos būtent priežasties daug kas ir geimina.
tony hawk - sutinku su šiuo faktu. Įleist šaknis prieš ekraną lengva ir tai gali tapti manija, o kas per daug tas nesveika.
Redaguota 2016-09-26 18:51
Visiškai jokios naudos, dar ir abejočiau ar kažkiek prisidėjo prie mano anglų k. žinių.
Man davė gan daug naudos ir duoda iki šiol ;D
Žaisdamas portal 1 ir portal 2 pradėjau domėtis įvairiais galvosūkiais, atminties žaidimais. Žiauriai patiko :D
Žaisdamas CSGO soccer serveryje sutikau daug bendraminčių. Su dauguma bendrauju per whatsapp :D Susiradau steam draugų, su kuriais linksna pažaisti kitus žaidimus, pvž payday 2, l4d2 ^^
Man steam davė ir duoda daug ^^
Išmokau anglų kalbą iš žaidimų,reakcija geresnė.
žaisdamas Išmokau anglų kalbą labai gerai, apie 60-70 procentų to, ka dabar moku. kitus 30 procentų išmokau žiurėdamas filmus.
Redaguota 2017-01-07 14:39
Jokia,arba jos dar nematau :D
Žaisdamas išmokau anglų kalba. Taip pat davė suprasti, kad aš esu kitoks negu visi kiti kiemo vaikai, jog nesu tas tipinis berniukas kuriam svarbiau už viską paspardyti kamuolį, nes mąstau tiesiog kitaip.. Galiu pasijausti galingas, nes nieks man neprilygsta tame žaidime, kurį žaidžiu..
nu nežinau kokia man nauda dave, gal kaikurie zaidimai kazko pamoke bet retas kuris