Sveiki. Suradau šiek tiek laisvo laiko, išlindau iš urvo, pamačiau kaip JAV žmonės elgiasi kaip pakvaišę dėl rinkimų. Pirma mintis - d*bilai. Ilgiau pamąsčius, kilo klausimas - bus WW3 ar nebus? Laimės rinkimus turtingas bukas senis ar federalinė nusikaltėlė? Removins kebabą ar neremovins?
Pasidalinkim nuomonėmis.
Redaguota 2016-11-08 20:59
Man atrodo kad bus Trump bet aš nesiįjaudinu bus kaip bus nuo mūsų civilių niekas nepriklauso vistiek, laikas parodys :D, o gal jis visai geras bus prezidentas kas čia žino?
"If we have [nuclear weapons], why can’t we use them?" - Donald J. Trump, 2016
Mano nuomone, remiantis debatais, Clinton prieky.

Tik uz Trumpa balsuociau. Aisku yra realiai geresniu kandidatu bet keli protingi zmones pries mase nieko nepadarys.
Kodel ne Clinton? Sorry, boba uz tokios galingos valstybes vairo.. Neisnaudos tiesiog savo visu turimu galimybiu.
O Trumpa galima kaip ir pavizdi paiimti, kokia imperija sukures nors jeigu neklystu buvo nukrites gilei y dugna.
O del WW3, tai kaip ir visalaika karas yra neisvengiamas, jei ne dabar ir ne rytoj tai kazkada vistiek jis bus. Kaip kitaip galvojat nurasomos xxxxxxxxxxxx skolos. Kam masiskai gaminami ir tobulinami ginklai, pinigai ten sukasi nezmoniski, nu aisku tikriausia ne pinigai ten jau sukasi o kitas resursas.
Redaguota 2016-11-08 23:01
nu bet ar prie ruso buvo taip jau blogai ?
;D
vis tiek geriau butu prie putkos negu prie zaliuju
ponasvelnes parašė:
nu bet ar prie ruso buvo taip jau blogai ?
;D
vis tiek geriau butu prie putkos negu prie zaliuju
Aš tai negimęs buvau bet mano tėvai ir seneliai sako kad aišku kad prie ruso buvo geriau nes visi vienodi buvo nebuvo verslininku visi fabrike dirbo ir gerai buvo :D
aferistų nebuvo o jei būdavo, buvo labai baudžiami :D
Redaguota 2016-11-09 02:25
Trumpas laimėjo, o Kanados imigracijos tinklapis nulūžo. 11/9 = new 9/11
jai ziurit simpsonus tai jau seniai pagal juos trampas lamejas is senu seriju :D