📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
🔒 UŽDARYTA Parduodu steam acc su COD black ops III
24 žinutės · 6,714 peržiūros
🕐 2016-12-25 21:23 #16
Žaidimas pirktas vakar už 80r$, kurios pavertus eurais gaunasi tik 23€.
Redaguota 2016-12-25 21:26
🕐 2016-12-25 21:24 #17
tarkim machinery nusprendzia pasiimti si geima(tik kaip pavizdis) bet jis nenori eiti pirmas nes tu neturi reputacijos ir niekas taves nezino,bet ne taip kaip tu machinery turi reputacijos,yra zinomas,gamerio nariai ji pazista,overall patikimas,bet nei tu nei jis nenorit eiti pirmi,galima tarpininka bet uz ji mokes machinery kuris yra patikimas? o tu neprisidesi nei cento nes jam reikia tarpininko o ne tau? tai kas cia per pardavimas,pirmas eitum su patikimais ane? kurie rep turi,ar tiktais su tarpininku? nes is dalies nelabai saziningai atrodo jei zmogus su reputacija gerai zinomas turi vienas moketi uz tarpininka kai pardavejas turi 0 reputacijos ir neprisideda nei cento,sakitum per puse susimesim uz tarpininka ar dar ka o daba :X
🕐 2016-12-25 21:29 #18
Jeigu žmogus turi reputacijos ir yra tikrai patikimas, galiu eiti pirmas. Apie tarpininką rašau būtent dėl to, nes tikrai ne tik patikimi skaito šiuos komentarus, o ir tie, kurie taip pat patikimumo neturi. Paminėjus apie tarpininkus, nekils daugiau žmonėms klausimų ar aš eisiu pirmas, jeigu jis neturi reputacijos
🕐 2016-12-25 21:30 #19
Machinery parašė:
Žaidimas pirktas vakar už 80r$, kurios pavertus eurais gaunasi tik 23€.

Jeigu skaitei, viršuje rašiau jog niekada į pardavimus neesu kišęs nosies ir kainose galiu klysti, tad tam ir minėjau, kad žmonės siūlytų savo kainas
🕐 2016-12-26 15:42 #20
Arba tu čia debilu apsimeti arba toks ir esi. Žaidima gali refundint jeigu jis pirktas NE SENIAU nei 2sav arba pražaista NE DAUGIAU nei 2h. Tu jį refundintum ir atgautim visus pinigus į savo banko saskaitą, arba ten iš kur pinigai steam pervesti, ir atgautum viską per savaitę ir visus pinigus. Dabar tu čia pardavinėji už centus ir nori kuo greičiau parduot. Tai kaip čia dabar gaunas, ar tu pavoges šitą acc arba su cardintu š pirkes? Nes man biški nelogiška atrodo pirkt žaidima už tuos 150 ar 70€ ir paskui kita diena parduot už 30€... wtf.
🕐 2016-12-26 16:25 #21
WoodKing parašė:
Arba tu čia debilu apsimeti arba toks ir esi. Žaidima gali refundint jeigu jis pirktas NE SENIAU nei 2sav arba pražaista NE DAUGIAU nei 2h. Tu jį refundintum ir atgautim visus pinigus į savo banko saskaitą, arba ten iš kur pinigai steam pervesti, ir atgautum viską per savaitę ir visus pinigus. Dabar tu čia pardavinėji už centus ir nori kuo greičiau parduot. Tai kaip čia dabar gaunas, ar tu pavoges šitą acc arba su cardintu š pirkes? Nes man biški nelogiška atrodo pirkt žaidima už tuos 150 ar 70€ ir paskui kita diena parduot už 30€... wtf.

Visų pirma tai rink žodžius savo, nes dabar su tokiais žodeliais kaip "esi *, ar apsimeti tokiu" ir t.t savo įvaizdį kuri.
Antra, skaityk ką rašiau, jog ne aš pirkau šią paskyrą ir man ar taip ar taip išeina pliusas jį parduodant.
Taip pat minėjau, jeigu kaip man reikia greitai neatsiras kas nupirks, refundinsiu žaidimą ir gausiu dar didesnį pliusą, nors man ir tokios sumos nereikia, nes visgi moku su pinigais elgtis ir nešvaistau į kairę ir dešinę.
Taip kad pirma normaliai įsiskaityk į tai, kas jau parašyta ir jeigu nesupranti, nu būk žmogus į pm parašyk, paaiškinsiu atskirai. Bei greičiausiai darželyje neklausydavai pagrindinių pasakymų, na arba dar iki to laiko neišaugai kad į jį reikėtų eiti, nes sakydavo "Kas sako, tas ant savęs pasisako" taip kad išties tie tavo įžeidimai man vienodai čia šviečia, bet kaip ir minėjau tik būtent savo įvaizdį šiame forume parodai.
Redaguota 2016-12-26 16:26
🕐 2016-12-26 17:36 #22
RamnasPlayz parašė:
[quote]WoodKing parašė:

Visų pirma tai rink žodžius savo, nes dabar su tokiais žodeliais kaip "esi *, ar apsimeti tokiu" ir t.t savo įvaizdį kuri.
Antra, skaityk ką rašiau, jog ne aš pirkau šią paskyrą ir man ar taip ar taip išeina pliusas jį parduodant.
Taip pat minėjau, jeigu kaip man reikia greitai neatsiras kas nupirks, refundinsiu žaidimą ir gausiu dar didesnį pliusą, nors man ir tokios sumos nereikia, nes visgi moku su pinigais elgtis ir nešvaistau į kairę ir dešinę.
Taip kad pirma normaliai įsiskaityk į tai, kas jau parašyta ir jeigu nesupranti, nu būk žmogus į pm parašyk, paaiškinsiu atskirai. Bei greičiausiai darželyje neklausydavai pagrindinių pasakymų, na arba dar iki to laiko neišaugai kad į jį reikėtų eiti, nes sakydavo "Kas sako, tas ant savęs pasisako" taip kad išties tie tavo įžeidimai man vienodai čia šviečia, bet kaip ir minėjau tik būtent savo įvaizdį šiame forume parodai.[/quote]

Ne tu pirkai šitą paskyrą? Tai pavogei, ar kaip? Vis tiek gali refundo prašyt, idiote, jeigu negavai žaidimą giftu.
Redaguota 2016-12-26 17:36
🕐 2016-12-26 18:10 #23
Skersvejis parašė:
[quote]RamnasPlayz parašė:
[quote]WoodKing parašė:

Taip kad pirma normaliai įsiskaityk į tai, kas jau parašyta ir jeigu nesupranti, nu būk žmogus į pm parašyk, paaiškinsiu atskirai. Bei greičiausiai darželyje neklausydavai pagrindinių pasakymų, na arba dar iki to laiko neišaugai kad į jį reikėtų eiti, nes sakydavo "Kas sako, tas ant savęs pasisako" taip kad išties tie tavo įžeidimai man vienodai čia šviečia, bet kaip ir minėjau tik būtent savo įvaizdį šiame forume parodai.[/quote]

Ne tu pirkai šitą paskyrą? Tai pavogei, ar kaip? Vis tiek gali refundo prašyt, idiote, jeigu negavai žaidimą giftu.[/quote]

Dar vienas atsirado.. Sakau skaitykit praeitus komentarus. Aiškiai buvo rašyta jog nėra 2 savaičių šiam žaidimui, kuomet jis yra paskyroje, o žaidimą refundinti eina kuomet jis mažiausiai paskyroje tupi bent 2 savaites.
Paskyrą gavau iš draugo kaip "Kalėdų dovaną", bet žaidimo mano kompiuteris neišveža.
Dar klausimų turi? "Idiote"
🕐 2016-12-26 22:42 #24
Nebūk durnas, dabar daryk refund ir viskas, paprastai parduot vistiek tau neišeis. Gali tai daryt kai nusipirkęs žaidimą ne daugiau kaip 2 savaitės ir pražaidęs ne daugiau kaip 2h (nors teoriškai gali grąžint pinigus jei pražaidęs ne daugiau kaip 4h).

Tema rakinama devyniom spynom ir skandinama Vilniaus kanalizacijoj.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti