Krc is draugo isikeliau failus ir ten mete man antivirusine kad virusai bety galvoju juk crack bet dabar jsi meto kad virusai tas ir tas failasi nu karocia visus exe failus rodo kad virusai o virusas tas WIN32/Jeefo.A as skenuojiu kompa nes bijau kad neistrintu failuu, bet ar tai padess plzzz atrasikit nenoriu kad nusibaigtu pc :///////
Redaguota 2011-03-22 17:06
Nod32 specele programa dar parsisiusnciau kad ta surastu bet nieko nepadejo...
Malwarebytes' Anti-Malware Parsiunti, paleidi ,tegu praskanuoja, Ir Avira patariu išbandyt..
Visai gali buti, kad tik antiV kvailioja.
Pasiulysiu tau naudoti kaspersky internet securaty 2011 jai geras pc, jis dauk geresnis todel kad neskaito visokiu creck ir taip toliau kaip virusu nebent ten ira tikrai virusas beje jis pats istrina tik jau kaip buna baisus virusas bet tai ir atsiklause ar trint ar ne o tie avira ir kiti tai *. Man pvz beje ji galima isjunti o to nepadarysi su kokia avira ar nod.
Kaip ir viska galima isigyt nemokamai. As naudojau avast5 ir problemu nemaciau.
As naudoju ta kaspersky 2011 su trial reset baigesi 30dey praresetinu vel 30dey viskas puikei veikia ir jokio viruso nemokamai sau gaunu.
A man gal numesk to trial reset link'a? :D
Redaguota 2011-03-23 12:03
As su avast5 panasiai dariau;D Tereikia isimt licenzija, vel idet, atidaryt ir pakeist ant pc data(pvz metais atgal:D)
Dj algoritm parašė:
As naudoju ta kaspersky 2011 su trial reset baigesi 30dey praresetinu vel 30dey viskas puikei veikia ir jokio viruso nemokamai sau gaunu.
Algoritm tai pasidalinsi savo crack'u? (grin)
Grybauja ta kaspersky... Visas kompas laggina :D
Redaguota 2011-03-23 12:33