Sveiki, kadangi šiandien yra balandžio 1 diena, norėčiau sužinoti, ką jūs iškrėtėt, arba ką jums buvo iškrėtę? ;)
Redaguota 2011-04-01 17:15
Ateinam i LT kabineta ir mokytojai sakom: Mokytoja, pas jus pedkelnes iplyso...o ta ir ikliuvo :D Dar su ta pacia mokytoja: Mokytoja, jus siandien graziai atrodote...Su balandzio pirmaja :D (ne mano bairis)
Pas mus per lietuvių kalbą visi sėdi ramiai, ir mokytoja sako:
-Šiandien dviejų paskutinių pamokų nebus.
Visa klasė pašokkus ėmė rėkti ,,VALIO'', net apie šią dieną pamiršo!
Staiga mokytoja:
-Su balandžio pirmają!
-Visa klasė iš karto nurimo ir šiektiek nuliūdo, o aš atsistojęs iš suolo ėmiau šaukti ,,GRIEBKIT MOKYTOJĄ'' :D
pas mane shulei buvo sukeistos pirmos pamokos ir kabinetuose pridaryta nesamoniu :D
sake kad kontrolinis apei ta ka visia dar nesimokinome
As tai buvau gera padares pasakaiu klasiokui kad nebus anglu pamokos o jam labai prastai mokslai tai kai pasakaiu jis ant tiek apsidziauge taciau kai pasakiau su balandzio-1 tai nusimine(giggle)
Vakar lietuvių mokytoja sakė, kad ryt kontrolinio nerašysim, bet šiandien ateinam:
- Tai turėčiau jus pasveikint su Balandžio pirmąją. Ir kontrolinį rašėm...
Tai va, toks nelinksmas bajeris...
as pasakiau draugui kad kuno kulturos ir etikos nebus tas apsidizuge (as lankau sokius uztas man nebuwo o is etikso isejau pas gyditoja) ir klausiu nori cs tas ok priseda prie skype as su balnadzio pirmanja :D XD tas nori mane uzmust :D
aj ir as dar cia bairis klasiokui sakau tu ne d*bilas su balandzio pirmaja :D XD
Redaguota 2011-04-01 19:24
vistiek geriausias pokstas tarp torrent.lt :D
Einu i torrent...Loginuos-'spaudziu Prisijungti'...Ir uzrasas "Ip Banned" galwoju WTF??
Poto ziuriu i "Priezastys" ir reakcija : :D