Vakar tanką nusipirkau World of Tanks žaidime už 60 eur. Būtų įdomu sužinoti ką jūs esate pirkę kokiam nors žaidimui. Gal pirkote kokių brangių skinų CS:GO? Gal pirkot daug virtualios valiutos žaidime? Pasipasakokit ;)
Redaguota 2018-11-02 14:28
500 Helix tasku (5€) AC Origins kad iseitu mumijos kostiumas.Nesu fanas banginiu medziokliu zaidimuose.
ehh net nezinau daug csgo case esu atidares, turbut virs 300 euru isleidau per kelis metus, gal koks trecdalis sugrizo
AQWorlds membershipai ir ACs valiutos :D Per 2-3 metus gal jau bus virš 100€ susidarę, nežinau net.
Tikriausiai daugiausiai esu sumokėjęs 20£ už Overwatch lootboxs
Kazkada nusipirkau pora mounts ir pet per game shop uz 20 euru, kuriu net nebenaudoju. Taip pat buvau issvaistes daug pinigu ant RS mill'u.
Jau kokius keturis metus zaidziu World of Warcraft ir perku kiekviena nauja DLC, paskutinis ant kurio leidau pinigus vadinasi Battle for Azeroth, ji pirkau is
https://www.eneba.com/blizzard-world-of-warcraft-battle-for-azeroth-battle-net-key-europe , o siaip dar irgi zaidziu hearthstone ir ant card pack jau nezinau kiek isleides. :D
Redaguota 2019-02-14 10:14
ant žaidimo Yu-Gi-Oh! Duel Links esu išleidęs per 100+ eurų ;D bet Konami sužlugdė daug "meta" kaladžių su limited ir semi limited list'ais, bet vis tiek, esant akcijoms, perku virtualias kortas ;D