Sveiki,taigi norėčiau paprašyti Kaspersky anti-virus 2011 serial key ar kaip ten jis vadinasi ;/ Tik nerašykit,kad ten ieškot googlei ar pnš,nes ten virusu pilna ir viskas... Taigi jei kas žino kokį,parašykit čia arba PM,būsiu labai labai labai dėkingas
Kokia tavo antivirusine?
Tą prasme kokia internet securaty? ar kokia.
Čia daug raktų. Aš tokiems dalykams naudoju trial reseter. http://freakshare.com/files/ytaetm9y/21.04.2011_new.rar.html
How to activate Kaspersky license using a key file ;
UPDATE:
1. Open Kaspersky License Manager (from lower right corner).
2. Click ‘Activate the application with a new license’ button. (Delete any trial key first, by clicking the red X next to the key).
3. Disable your internet connection (either disable Network adapter from control panel or turn off your modem/router).
4. Select ‘Activate commercial version’ and enter the activation license code as 11111-11111-11111-1111X
or select ‘Activate trial license’.
5. Click Next, an error dialog box will open as shown below:
6. Click Ok and you will now get the option to activate kaspersky using a key file.
7. Browse to the key location and activate kaspersky.
Gintaxai išbandysiu,o dar klausimas kaip atjungi intiko apsauga ar pnš,nes kai pajungta kaspersky tai neduoda naršyti rašo Problem loading page . Connection was resset . O kai tik išjungi vėl viskas veikia :D
antidotas, reikia nueiti į setting ir nuimti varnelę nuo enable web anti-virus. O jei nustatei apsaugos lygį daugiau negu recomended, tai čia daugiau negu kvaila.
Va dėkui viskas veikia ir license ir kitkas :))
Ir man reiktu sužinot kaip aktyvuot,naujausiu būdu,nes dabar nebeleidžia šitų kodų. :) KAV Pas mane