📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Serveriniu hack'inimas.
28 žinutės · 12,357 peržiūros
🕐 2011-05-03 16:55 #16
novix parašė:
Manau daugelis is tu bandytoju hakinti, greiciausiai mes ta reikala, nes nekiekvieno galva gali pavilkti visa ta programavimo velniava. |(

Tiesa, cia priklauso nuo zmogaus tipo, vieni buna gime istorijai, kiti matiekai, dar kiti chemijai, na kiekvienam savo kaip sakoma. As pvz. labiau prie tiksliuju mokslu, tai tokie dalykai mane stipriai traukia.
🕐 2011-05-03 16:58 #17
Gal ir as noreciau ... Bet tai turetu suryti labai daug laisvo laiko, tad atsisakysiu :)
🕐 2011-05-03 17:43 #18
gts960113 parašė:
[quote]novix parašė:
Manau daugelis is tu bandytoju hakinti, greiciausiai mes ta reikala, nes nekiekvieno galva gali pavilkti visa ta programavimo velniava. |(

Tiesa, cia priklauso nuo zmogaus tipo, vieni buna gime istorijai, kiti matiekai, dar kiti chemijai, na kiekvienam savo kaip sakoma. As pvz. labiau prie tiksliuju mokslu, tai tokie dalykai mane stipriai traukia.[/quote]
o ko hack'inimas netraukia? :D cia ciuju beveik visu svajone buti hakeriu ir moketi nulauzinet webus su geriausiom apsaugom ir panasiai...
🕐 2011-05-03 18:00 #19
Tadas Blinda parašė:
[quote]gts960113 parašė:
[quote]novix parašė:

Tiesa, cia priklauso nuo zmogaus tipo, vieni buna gime istorijai, kiti matiekai, dar kiti chemijai, na kiekvienam savo kaip sakoma. As pvz. labiau prie tiksliuju mokslu, tai tokie dalykai mane stipriai traukia.[/quote]
o ko hack'inimas netraukia? :D cia ciuju beveik visu svajone buti hakeriu ir moketi nulauzinet webus su geriausiom apsaugom ir panasiai...[/quote]

Bet vienu svajone tik lieka svajone, kiti bandydami nuleidzia rankas, nes supranta, kad ne ju nosiai, o treti uzsibrezia tiksla ir jo siekia, as uzsibreziau tiksla, kad turiu susieti savo gyvenima su informatika, programavimu. Ir patikek, as to sieksiu.
Redaguota 2011-05-03 18:00
🕐 2011-05-03 18:19 #20
Tadas Blinda parašė:
[quote]gts960113 parašė:
[quote]novix parašė:

o ko hack'inimas netraukia? :D cia ciuju beveik visu svajone buti hakeriu ir moketi nulauzinet webus su geriausiom apsaugom ir panasiai...[/quote]
Kokia cia svajone gali but nukauzinet webus... ;D
Redaguota 2011-05-03 18:19
🕐 2011-05-03 18:47 #21
OwiS_ parašė:
[quote]Tadas Blinda parašė:
[quote]gts960113 parašė:
[quote]novix parašė:

Kokia cia svajone gali but nukauzinet webus... ;D[/quote]
ne svajone,bet as sakau tai,jog cia beveik kiekvienas noretu moketu nulauzinet webus...
🕐 2011-05-03 19:20 #22
Tadas Blinda parašė:
[quote]OwiS_ parašė:
[quote]Tadas Blinda parašė:
[quote]gts960113 parašė:
[quote]novix parašė:

Kokia cia svajone gali but nukauzinet webus... ;D[/quote]
ne svajone,bet as sakau tai,jog cia beveik kiekvienas noretu moketu nulauzinet webus...[/quote]
Gal ir taip,bet man asmeniskai nera jokio noro nulauzinet kitu svetaines ;)
🕐 2011-05-03 19:38 #23
Kas man gali pasakyt kokia nauda is nulauztos svetaines?(fubar)
🕐 2011-05-03 19:48 #24
Sauletekis parašė:

Na pvz.: As jeigu ismokciau, tikrai neeiciau ir nenulauzineciau kitu saitu, as pvz noreciau ismokti vien tik idomumo daliai, vis praplestu akirati.
🕐 2011-05-03 20:02 #25
gts960113 parašė:
[quote]Sauletekis parašė:

Na pvz.: As jeigu ismokciau, tikrai neeiciau ir nenulauzineciau kitu saitu, as pvz noreciau ismokti vien tik idomumo daliai, vis praplestu akirati.[/quote]
Bet vis del to, neatsispirtum pagundai:D
🕐 2011-05-03 20:08 #26
universall parašė:
http://www.try2hack.lt/en/lygiai/level1.htm
Čia kas nori pabandyti nulaužti.
P.s:pirma pereinu.

Sauletekis parašė:
[quote]gts960113 parašė:
[quote]Sauletekis parašė:

Na pvz.: As jeigu ismokciau, tikrai neeiciau ir nenulauzineciau kitu saitu, as pvz noreciau ismokti vien tik idomumo daliai, vis praplestu akirati.[/quote]
Bet vis del to, neatsispirtum pagundai:D[/quote]

na vat iseitis :D
🕐 2011-05-03 20:21 #27
universall parašė:
http://www.try2hack.lt/en/lygiai/level1.htm
Čia kas nori pabandyti nulaužti.
P.s: pirma pereinu.

As ir antra pereinu :D Kolkas.....

P.S. Ten kai ivedi pasworda ar username'a blogai ismeta, kad blogai parasei. Kai irasau teisingus duomenis, man nieko neismeta....boooo
http://www.try2hack.lt/en/lygiai/level3-ntkrs.htm :D
Redaguota 2011-05-03 20:41
🕐 2011-07-21 00:04 #28
Jeigu norit pasisveciuot zonoj prasom hackinkit.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti