tai va. Nusipirkau kompa - laptopa topo centre :) As ne nezinojau apie intel hd graphics :? Bet pom.. Nusipirkau.... Jau tokia kaka! Crysisis2 ir GTA IV texturu kaii kuriu nerodo. O kai ijungiu crysis 2 tai raso: Intel hd graphics detected nu kaskaip taip. Viskas cia ok... 4GB ram normalus :) tik ta vaizdo plokste :? Kompe nieko nesugedo, viskas ok kaip naujas, nei 1metu ner :) Dell insipiron N5010. Garantija 3metai :) Ar galima kaskiap tai atiduot ir paimt kita laptopa ar stacionaru :)
Tikrai tau niekas jo nebepriims.
Tai kaip tokie * kaip tu perki tai ir nusiperka kaš koki tais * ir poto verkia.. Reikia nusimanyt o ne pirkt šudo pačio pirmo pasitaikiusio..
Dj algoritm parašė:
Tai kaip tokie * kaip tu perki tai ir nusiperka kaš koki tais * ir poto verkia.. Reikia nusimanyt o ne pirkt šudo pačio pirmo pasitaikiusio..
pardavejas pasake geras ir nupirkau :D As zalias gi
Ai.. Parduosiu ir nusipirksiu stacionaru :) uz mazesne kaina bei galingesni :) Kur bent jau rodytu ant gta iv texturas
Va lelios:
http://videogaga.one.lt/video?id=oegjlsdmvaxmmyxarfa
Redaguota 2011-05-26 20:19
Kad nekurti naujos temos: Pagaliau turiu nauja 16GB atmintinuka(mano senasis Kingston numire garbinga mirtimi:(), PATRIOT kompanijos ir man kilo klausimas del garantinio lapelio, cia parasyta: "Kokybes garantinio terminas - 14 dienu", tai reiskia, kad jei 15-a diena jis neveiks jau reikes nauja pirktis? Nes gamintojo garatija nurodo 60 menesiu termina.
Jauciuosi ignorojamas, o tas priveda mane prie blogu dalyku.
Aš ne apie locerz kalbėjau ira dauk visokiu šudinnu svetainiu.