📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Galima pc issikeisti?
23 žinutės · 8,769 peržiūros
🕐 2011-05-26 15:49 #1
tai va. Nusipirkau kompa - laptopa topo centre :) As ne nezinojau apie intel hd graphics :? Bet pom.. Nusipirkau.... Jau tokia kaka! Crysisis2 ir GTA IV texturu kaii kuriu nerodo. O kai ijungiu crysis 2 tai raso: Intel hd graphics detected nu kaskaip taip. Viskas cia ok... 4GB ram normalus :) tik ta vaizdo plokste :? Kompe nieko nesugedo, viskas ok kaip naujas, nei 1metu ner :) Dell insipiron N5010. Garantija 3metai :) Ar galima kaskiap tai atiduot ir paimt kita laptopa ar stacionaru :)
🕐 2011-05-26 16:00 #2
L1ghtas parašė:
tai va. Nusipirkau kompa - laptopa topo centre :) As ne nezinojau apie intel hd graphics :? Bet pom.. Nusipirkau.... Jau tokia kaka! Crysisis2 ir GTA IV texturu kaii kuriu nerodo. O kai ijungiu crysis 2 tai raso: Intel hd graphics detected nu kaskaip taip. Viskas cia ok... 4GB ram normalus :) tik ta vaizdo plokste :? Kompe nieko nesugedo, viskas ok kaip naujas, nei 1metu ner :) Dell insipiron N5010. Garantija 3metai :) Ar galima kaskiap tai atiduot ir paimt kita laptopa ar stacionaru :)

Tai ko tu musu klausi? Nueik i ta Topo Centra irissiaiskink...
🕐 2011-05-26 16:06 #3
gts960113 parašė:
[quote]L1ghtas parašė:

Tai ko tu musu klausi? Nueik i ta Topo Centra irissiaiskink...[/quote]
toli vaziuot reik :) bet nk. Pasiklausiu sestadieni gal
🕐 2011-05-26 17:05 #4
Tikrai tau niekas jo nebepriims.
🕐 2011-05-26 17:06 #5
Gintaxas parašė:

kodel?
🕐 2011-05-26 17:57 #6
L1ghtas parašė:
[quote]Gintaxas parašė:

kodel?[/quote]

Is kur jiems zinot gal ka padarei jam, be to jis jau padevetas, o tu nori ji pakeisti i nauja, jei nori keisti makliuok su kitu zmogumi arba parduok nesiojama ir pirk nauja, nes topocebtrui tikrai nebus naudos jeigu padeveta kompa keisi i nauja :D lol ;)
🕐 2011-05-26 18:02 #7
novix parašė:
[quote]L1ghtas parašė:
[quote]Gintaxas parašė:

kodel?[/quote]

Is kur jiems zinot gal ka padarei jam, be to jis jau padevetas, o tu nori ji pakeisti i nauja, jei nori keisti makliuok su kitu zmogumi arba parduok nesiojama ir pirk nauja, nes topocebtrui tikrai nebus naudos jeigu padeveta kompa keisi i nauja :D lol ;)[/quote]
tj tipo man parduot sita ir kita nusipirkt
🕐 2011-05-26 18:49 #8
jo
🕐 2011-05-26 19:23 #9
Tai kaip tokie * kaip tu perki tai ir nusiperka kaš koki tais * ir poto verkia.. Reikia nusimanyt o ne pirkt šudo pačio pirmo pasitaikiusio..
🕐 2011-05-26 20:02 #10
Dj algoritm parašė:
Tai kaip tokie * kaip tu perki tai ir nusiperka kaš koki tais * ir poto verkia.. Reikia nusimanyt o ne pirkt šudo pačio pirmo pasitaikiusio..

pardavejas pasake geras ir nupirkau :D As zalias gi

Ai.. Parduosiu ir nusipirksiu stacionaru :) uz mazesne kaina bei galingesni :) Kur bent jau rodytu ant gta iv texturas

Va lelios:
http://videogaga.one.lt/video?id=oegjlsdmvaxmmyxarfa
Redaguota 2011-05-26 20:19
🕐 2011-05-27 21:40 #11
Kad nekurti naujos temos: Pagaliau turiu nauja 16GB atmintinuka(mano senasis Kingston numire garbinga mirtimi:(), PATRIOT kompanijos ir man kilo klausimas del garantinio lapelio, cia parasyta: "Kokybes garantinio terminas - 14 dienu", tai reiskia, kad jei 15-a diena jis neveiks jau reikes nauja pirktis? Nes gamintojo garatija nurodo 60 menesiu termina.
🕐 2011-05-28 10:21 #12
Pavelas parašė:
Kad nekurti naujos temos: Pagaliau turiu nauja 16GB atmintinuka(mano senasis Kingston numire garbinga mirtimi:(), PATRIOT kompanijos ir man kilo klausimas del garantinio lapelio, cia parasyta: "Kokybes garantinio terminas - 14 dienu", tai reiskia, kad jei 15-a diena jis neveiks jau reikes nauja pirktis? Nes gamintojo garatija nurodo 60 menesiu termina.

Anyone? Ar man ir vel reikes visus keikti is eiles?
🕐 2011-05-28 11:48 #13
Ne. As gal neparduosiu PC. Tegul bus toks yra. Bandau gauti i lockerz.com pakv. email: [email protected] ir tada laimeti ta ps3 arba xbox
🕐 2011-05-28 16:55 #14
Jauciuosi ignorojamas, o tas priveda mane prie blogu dalyku.
🕐 2011-05-28 18:34 #15
Aš ne apie locerz kalbėjau ira dauk visokiu šudinnu svetainiu.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti