Grafika ar gameplay'jus? Kas geriau??? Mano nuomone gameplay'jus daug geriau nei grafika. Kas is to jei grafika gera o zaist neidomu. Kokia jusu nuomone ? :)
Mano nuomone, tai kad turi būti gera grafika ir gameplay'jus. Bet yra toks žaidimas kaip Minecraft, kurio grafika tesiog medinė, bet gameplay nuostabus.
Sie du aspektai yra svarbiausi zaidimuose nezisaisi zaidimu kuris yra neitraukiantis ir neidomus o del grafikos tai jei grafika yra medine bet gameplay us yra puikus del ko nezizbandyti nes kartais gameplay atperka prasta grafika o jei gameplay lievas tada grafika kazka gelbsti
Abu svarbūs. Bet gameplay svarbiau.
Nu man ankščiau nepatikdavo geimai su medine grafika bet dabar jei geras gameplay tai nesvarbu ta grafika..
man asmeniskai tai grafika paskutinėj vietoj daug svarbiau kad būtų gera istorija
Cia taspats kaip minecraft :DDD
minecraft didžiausius ŠD darai ir viskas aš jo nesuprantu
Vienareiksmiskai-GAMEPLAY.
gameplay'us svarbu ,kad būtų įdomus .
dabar zaidziu penumbra vien del gameplay'jaus , nes grafika ten tikrai neispudinga...
Ats.: gameplay:D
kartais del gameplay tezaidziu kartais del grafikos pvz man gta neviena dalis nepatiks nors ir kokia grazi grafika bebutu
1080P
760p
520p
260p
Minecraft xD
Na man patinka tik nauji ir geros grafikos zaidimai , bet gameplejus gal labiau traukia .
justis99 parašė:
Grafika ar gameplay'jus? Kas geriau??? Mano nuomone gameplay'jus daug geriau nei grafika. Kas is to jei grafika gera o zaist neidomu. Kokia jusu nuomone ? :)
Amm... Manau ne kas geriau, o kas svarbiau ;) na, o šiaip žaidimo istorija yra svarbesnė ;) grafika nieko nereiškia ^^ (Only my opinion ^^)
Redaguota 2011-10-02 18:18