Splinter Cell Chaos Theory ?
Vienas geriausiu mano zaistu strategy/rpg zanru zaidimu. Zaidimas nera zymus manau galesit pasikankinti ;D
Redaguota 2011-07-01 14:56
labai labai senei kai man buvo kokie 8 metai as ta zaidima losdavau man irgi jis buvo geriausies ak tikiosi kasnors atspes nes as noriu suzinoti jo pavadinima ir parsisiussti is kurnos :/
P.S sargonai jeigu niekas neatspies parasik man pm koks pavadinimas as atsisiusti ji noriu
Sacraboar gal sitas sie ?
jau praejo 24 valandas ir niekas neatspejo sargonai jausiu atskliesk jiem pavadinima bo niekas neatspies
Redaguota 2011-07-02 21:01
Order of dawn
Išduosiu paslaptį — man padėjo google :D
Zaidimas turi 2 papildymus. Zaidima isleido ir sukure Phenomic bei JoWooD kompanijos. Zaidimas isleistas Vasario 10 diena 2004 metais.
justux4 tai tik zaidimo dalis, o pavadinimas koks ?
Redaguota 2011-07-03 13:35
Suklydau. Čia spellforce o Order of dawn tai papildymas.
Spellforce: Order of Dawn yra pirma zaidimo dalis todel atspejai papildymai yra 2 Breath of Winter ir Shadow of the Pheonix. Zaidima visiem siulau isbandyti nes tikrai labai geras grajus tik, kad neisgarsejo.
Redaguota 2011-07-03 14:04
Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim galejai ir sunkesni toki geima visi zino jausiu ok as diedu
du paveikslielius idejau nes galima zaisti ji tiek strategy tiek action 3 vaizdu tipu
gerai kadangi niekas negalit atspeti idiesiu hintu zaidimo pavadinimas prasidieda r raidie pavadinimas susidaro is keturiu zodziu zaidimas nera kaskodieltai zymus europai bet amerikoi zymus
sukurie ji mydway studija ir prisidiejo nviadia ir daug mazu nezinomu studiju
Redaguota 2011-07-04 09:23
manau sitas:
Rise & Fall: Civilizations at War