📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Kiek pas jus GHz ir RAM?
19 žinutės · 8,463 peržiūros
🕐 2010-01-05 16:28 #16
Pavelas parašė:
[quote]IceCold parašė:
[quote]Pavelas parašė:
[quote]IceCold parašė:
[quote]Pavelas parašė:
[quote]IceCold parašė:
4x2.6GHZ 4GB RAM DDR2

IceCold, kaip suprantu pagaliau isigyjei nauja kompiuteri - sveikinu![/quote]

Kaip matau kažkas seka mano postus. $: Dėkui (handshake)[/quote]

Ner uz ka, kolega, as taip pat apie 3 savaites turiu nauja PC, tai kai perskaiciau tavo komentara GTA 4 skiltyje, man taves labai pagailo, o dabar dziaugosi del taves. Tai ka dabar ruosesi zaisti? Turbut viska is eiles ir po truputi?[/quote]

Nereikia manęs gailėtis. :x: Kokia 20 tų žaidimų parsisiunčiau. GTA 4, Terminator Salvation, Dead Space, NFS Shift, FEAR 2, Wolfenstein ir t.t. Bet kažkaip nežaidžiu aš jų, tik pasižiūriu kokia grafika ir viskas. :D Blem kaip pripratęs nuo ankščiau prie senų žaidimų, tai dabar tie nauji kažkokie keisti atrodo. :D[/quote]

Dabar tie visi nauji geimai pasidare tokie iteraktivus, dinaminiai, net keista darosi, as tai pripratau prie tos auksto grf, tai toks ispudis kai su tokia visa gyvenima ir zaidziu.:)[/quote]

Aš irgi jau baigiu priprast. (giggle)
🕐 2010-01-05 18:59 #17
man tai isvis 248 ram 1.40GHz :D
🕐 2010-01-05 22:50 #18
other parašė:
man tai isvis 248 ram 1.40GHz :D

Mano pats pirmas kompas turėjo 256MB RAM. Kai pagalvoji tai... |( Bet kodėl, viską kuo puikiausiai veždavo tuo metu. (clap)
🕐 2010-01-06 09:02 #19
Kada pirkau pc mano buvo zveris :D 512 mb ram ir 2.31 GHz tais laikais buvo zveris :D(pries 6 metus) O dbr su tuo paciu tia liudina ;(
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti