Sveiki,taigi turbut gameryje yra daug zmoniu kuriems patinka narsykliniai zaidimai,tokie kaip travian,tanoth,ir taip toliau...Taigi prasom isvardinkite zaidimus kuriuos zaidziate,aprasykite juos ir rekomenduokite kitiems.As pavyzdziui zaidziu Tanoth,tinwap,travian.us.lt (300x serveris) ir riteriu karai.Gal kas galite pasiulyti kokiu zaidimu?
Vienintelis kurį kažkada žaidžiau tai buvo RuneScape. Aiškint manau nieko nereik ;D
tai jo...suprantu.gal kas nors ka nors daugiau zaidziat?
Kazkada losdavau gladiatus, atsimenu gal 32lvl buvau :D Dabar narsykliniu beveik nelosiu, nebent atsidarau armorgames.com ir pereinu koki geresni Tower Defense tipo zaidima.
:D as irgi gladiatus zaidziu,bet jau toks pabodes,reikia sviezienos,gal kas turit ka pasiulyt?
Pamenu zaidziau mafijos karus riteriu karus Tanoth ir Battleon'a ir AQ ir Runescape :D
Tas travian.us.lt nuveda i kazkokiu cs servu psl...
Sveiki, noriu pristatyti dar vieną naršyklinį žaidimą. Jis sukurtas tokiu pat pagrindu kaip erepublic ir e-sim.
Žaidime rasi:
>> Wellness sistemą.
>> Prezidento rinkimus.
>> Seimo rinkimus (seimo vietų skaičių apskaičiuoja speciali formulė).
>> Partijų lyderių rinkimai.
>> Įdomų marketą. Parduodi prekes savo šalyje arba su licenzija visam pasaulyje.
>> Kompanijos. Visos įprastos kaip ir kituose žaidimuose.
>> Spaudą. Nėrą prenumeratos, bet gal vėliau atsiras.
>> Organizacijos. Tik organizacijos gali kurti kompanijas.
>> Įprastinė darbo ir įmonių rinka.
>> Gan paprastas google žemėlapis
>> Įdomi kovojimo sistema
Ir dar daugiau rasi tik užsiregistravęs žaidime :)
Nuoroda į žaidimą: http://tinyurl.com/vpupulus-game
DĖMESIO! žaidimas Beta stadijoje, bet žaidimo kūrėjai jau kuria naują versiją kurią vadina PRIME.
Vienintelius ką esu žaidęs iš tokio tipo žaidimų tai tik Runescape ir Adventure Quest .
aš žaidžiu BALL-FIGHT naršyklinį krepšinį
http://ball-fight.com
Losiau gladiatus iki 92 levelio daejau
Dabar mafijos karus zaidziu
Ne nezaidziu , bet anksciau gerokai ankscaiu teko pazaisti ir crimsus .