taigi balsuojam kuris jum geresnis torentas ir parasot komentara savo kodel ir uz kuri balsavot:)
man torrent.lt nes ten garbingi zmones deda gersu torentus ir seedina kai papraso kokio filmo ikelia labai greita(cool)
Redaguota 2011-08-22 18:42
Linkomanija.lt zymiai daugiau seederiu
Baltracker.net, pakvietimus patys duoda kai graziai paprasai (as taip ir gavau), visada visi seedina, gera kompanija, ir seip malonus saitas.
Na man labai patinka rutor.org/ nes iš čia man greičiausiai siunčia mano mėkstamus rusų kalba žaidimus
Torrent.lt
Nes pradejau ji pirma naudot ir iki dabar naudoju ir nera noro,pradet kitu naudotis...
na torrent.lt geras bet labai kartais nervina pasidina 2 dienas ir vsio , na ner cia to torento bet pasakysiu lb geras yra TPB the pirate bay turbut visi zinot
seip nauduojuos e-torrent.net ir fretorrent.eu o ant torrent.lt banned as ;d
seeders.lt nepaminejot, lbj gera paieskos sistema ;)
O pats dabar tj linkomanijoj sedziu :) Ir neturiu jokiu nusiskundimu... kartais baltracker.net naudojuose, o torrent.lt bannn (doh)
Redaguota 2011-08-19 19:16
tai nereik prisidirpt,kad banintu :D
o siaip pats tj naudoju baltracker.net...pats ten esu uploaderis,be to visi draugiski,padeda visada,kai reikia..be to,labai patogi paieskoks sistema...nieko asmenisko,bet ten pagalbos sulauki greiciau,nei cia :)
linkomanija.net, vien del 5zonos ;)
Nei vienas. Aš naudoju Torrentz. Štai kodėl:
1. Nereikia jokių pakvietimų ar registracijų.
2. Dar nė karto nesu gavęs failo su virusu.
3. Randą viską, ko tik užklausiu.
zinoma,as nesmerkiu ir kitu trackeriu,pats naudojiuosi ir torrent.lt ir lm,ir dar css kamandos trackeriu,bet daugiausia laiko praleidziu btt...
Rutracker.org, nes galima rasti retu filmu ir muzikas, jokios Linkomanijos ir TPB kartu sudejus neprilygsta.