Umm , cia Nexon tie online pirkejai ar kas cia nelabai girdetas ?
Ai cia noliferiu kompanija ta .
Redaguota 2011-09-26 21:42
EA - nfs serija , mirror's edge , dead space 1 , 2 , sims serija .
Valve - l4d 1,2, hl2 (įskaitant ep 1 ir ep 2), portal 1 , 2 .
Activision - cod serija .
Ubisoft - assasins creed serija .
Codemasters - dirt 1 , dirt 2 , dirt 3 .
Frictional games - amnesia dark descent bei custom stories , penumbra serija .
P.S. Andan nustok d*bilškai postint .
Redaguota 2011-09-27 16:21
L2 , Aion fanas tai pasake ar guild wars vis delto ?
man geriausia konami su pes11 .12 ir pns poto ubisoft ir ea
Zodziai manes nezeidzia .
1st | SCS Software - Bus driver, ETS, GTS
2nd |astragon ls 2009, ls 2011, BCCS
3rd |Rockstar - GTA vice city , GTA: san andreas
4th |Midway - the suffering
5th |2K , Firaxis games - SM Civilization V, SM raildroads.
6th |EA - NFS (išskyrus shift (naujesnis), shift 2)
Esu šiek tiek nusivylęs astragon kompanija nes jos žaidimai iki galo "neužbaigti", bet labai įdomūs. Labai nusivyliau EA nes NFS serija jau po U2 blogėjo, o po undercover visai suprastėjo.
viena is mano megstamiausiu kompaniju yra
Rockstar ju zaidimai yra isbaigti ir kokibiski pvz GTA serija kuria zino keikvienas zaidejas , LA noire , bully shoolarship edition sis zaidimas buvo gan vidutiniskas
NCsoft tikrai puiki kompanija savo sritije tai yra MMRPG tai yra Aion , lineage 2 , guild wars 1 ir 2 .
Blizard milziniska kompanija kuri yra sukurusi RPG zaidimus tokias legendas kaip diablo 1,2 o 3 dalis labai ilgai keliaujau dar WOW strategai ir MMORPG
Codemasters puikus lentyniu zanro zinovai bet jiem nelabai sekasi tvarkitis su kita serija tai yra operation flash point
EA dar viana milzine gigante kompanija kuri yra sukurusi ivairiausiu zaidimu nuo RPG iki Racing zanro sia kompanija butu galima vadinti universalia
Nera didele kompanija Atari kuri yra sukurusi TDU 1.2 su sia serija si kompanija ir pasireiske
Lionhead - yra sukurusi fable 3 bet ji nera milziniska kompanija
Ubisoft - turi daug serijiniu zaidimu tokiu kaip POP , Driver , call of juarez , far cry serija tikrai dabar visu zaidimu seriju neatsiminiu (papildisiu)
Verdiktas toks : Kiekviena kompanija kuria ka jie moka ir kiekvinos kompanijos zaidimai skiriasi nuo kitu kompaniju kokybe ir kiekibe tad sunku pasakyti kuri kompanija yra geriausia .
Dowexx , tiesa sakai ir teisingai kompanijas apibudinai .