Tai iskilo problema :D ,,,
Irasius garsa irase girdisi trigdziai nors control panel->sound effect->microphone effect-> ant noise suppression varnele padeta... :( gal zinot kame beda...?
Os mano- xp
-----------
p.s.
Mic normalus :D
Redaguota 2011-10-18 20:08
Dar vienas prIkolas- kai palieti pc korpusa tai tie trigdziai pamazeja :D:D
Gal izemink savo pc.buna tokios rozetes su metaliukais krastuose ( zinoma ta rozete turi buti irgi izeminta). Daug kas i tai neatkreipia demesio, bet kartais tai ima rimtai trukdyt:DMan taip yra buve, tai visokiu problemeliu atsirasdavo del to. PS.sprendziu is to, kad parasej, jog prilietus pc garsai sumazeja
Redaguota 2011-10-20 16:50
Rozete izeminta :|:= ;( Visa laika ji tokia buvo tik dabar ce kuri laika kazkas ..//
Tuomet korpusa izemink.;) arba kai rasai garsa, visuomet laikykis ranka pridejes prie pc, juk cia ir yra tas pats izeminimas, tik kruvis eina per tave:D
Tas trugdziu pokytis nera labai didelis.. :|:= O man reikia, kad butu ,,crystal clear" :D :D
nu velnias tada. pirk gera mikrofona;) O garsas yra su trugdziais tik irasinejant?kalbant pvz per skype ar kit. yra tie trigzdziai ar ne?
Uz mikrafa gal 70lt mokejau (logitech,,ten kazkoks") O del skype tj nesvarbu man susisneket galima :D Man reikia kad irasas butu labai svarus, o irasant tj tiek snekant tiek tyllint trigdziai girdisi..