Mano strategu top :
1. C&C Red alert 2 ir yuris revenge
2. Stronghold crusaider
3. Warcraft III
4. Starcraft
5. Empire earth 1,2
6. Rise of nations thrones & patriots
7. Soldiers of anarchy
8. Cossacks european wars
9. Gangsters 2 vendeta
10. C&C generals
siaip sakau labai puiki serija yra Command & Conquer (visos dalys) :) tikrai siulau isbandyti nes jai esi strategu megejas tikrai turi tureti kuria nors dali is sios serijos savo kolekcijoje
Ei, zmones, gal galit patarti nesudetinga siu laiku strategija? O nesudetinga todel, nes neesu ju niekada zaides.
World in Conflict, labai gera strategija ir nepasakyčiau, kad sunki.
Man tai visai patiko Grand Ages: Rome, Settlers 7, kadangi šiuose žaidimuose grafika tikrai puiki, įdomūs, tikroviški ir labiausiai man patinkantis dalykas: senoviniai. Nemėgstu tokių kaip Red Alert 3...Perdaug į ateitį ir nieko įdomaus tikrai...
Gal Kanors Panasaus I Situos Pasiulysit? (wasntme)
Stronghold Crusader
Age Of Empires 3
Age Of Mythology+Titans Expansion
Man yra tokia problema, kad kai ijungiu Gta San Andreas man is niekur nieko issijungia zaidmas. Ka man daryt galit patart???? :(
Bnadyk cosscks siek tiek naujesni laikai, bet panasus.
Kiek teko kazkada girdeti apie Cossacks - kad ziauriai sunkus, skirtas daugiau hardcore strategu fanams. Beje, ka galit pasakyti apie Company of Heroes arba Warhammer dalis, ar jis butu man tinkamas?
Warhammer man bent patiko.
pamenu kaip lostavau Cossacks lb patiko :)
Hey, Gintaxai arba IceCold, tai kaip del COH arba WH? Jis man tiktu, man atrodo jus pakankamai kompetetingi i si klausima atsakyti.