Norėjau paklaust kaip sukurti nauja karalystę? ar yra du būdai, kaip sukurti? Ar vienas iš tų būdų , kad reikia surasti karalystės įpėdinį? Būčiau dėkingas, kas gerai paaiškins.
man tai pat reikia suzinoti sitai
lietuvis500 galejai manes klausti gi manes visko klausi ..( norint tureti savo teritorija vienu zodziu tos teritorijos valdovu , kaip save reike tiesiog uzpulti zemes . gauti banneri savo .... poto vasalus vogi .... , o jei nori sugrazinti atstumta princa ar princese i sosta tai jieskokis tavernose . pvz arba jie patys pastave atvyksta jei turi savo miesta . ar pili *miestas man rodos butynas kad atvyktu . zinoma kai viska dabaigsi ten uzkvosi .... su atstumtu princu ar princese , jis stos i frakcijjos karaliaus , valdovo vieta ir zinoma pasiulis tau lordu tapti ... o kas buvo pries tai lordai sitoje frakcijoje pereis pastave .....
Redaguota 2011-11-06 19:11
As tai esu isbandes abu budus, ir uzpuoles betkokia pili, arba padejau atstumtam ipediniui, taigi dabar as valdau savo "Grand Duchy of Balts":D:D uzkariaves Rhodok'us
O Vyteni dar zaidi M&B kiek zemiu turi?
o Pauliax - kuris geresnis būdas yra??
Jei uzpulsi kokia pili tu tapsi karalium nes tu ir valdysi savo nauja karalyste, o jei padesi kokiam ipediniui tai tapsi tiesiog jo auksciausio rango vasalas, bet tu vadovausi visu lordu armijoms isakysi ka pult kur eit ir t.t.
aaa, o jei nauja karalyste noriu kurt, tai turiu atsiskirt nuo dabar tos karalystes, i kuria esu istojas?
Taip, nerasinek to pacio forume ir man i pm :D
sorry, as galvojau kad ne tau rasau :D