Ar bus imanoma pazaist Moder Warfare 3 ant mano pc?:
Proc:Amd Sempron(tm)LE-1100 1.90 GHZ RAM:4GB vaizdas:Geforce GT430
Taip, bet greiciausiaiant zemiausios.
Kadangi mano interneto greitis 50KB/S tai nelabai norisi siusti bet jai tik buciau garantuotas kad bus imanoma pazaist kad ir ant zemiausios tikrai siusiu kadangi as esu CoD fanas:)
Aciu Pavelai,gal kas zinotu tikslesne info?
pas tave procas kaip pentium 4 na tai nezinau gal :O
Nagi,padekit pasakykit ar verta man jy siust nes labai noriu pazaisti.:)))
Šeip tokius klausimus į šaukykla rašyti ... Kažin kelintą kartą šį mėnesį jau taip sakau?
Grizzly prasau tu pagalbos kurie nusimano apie tokius dalykus...o ne tu kurie nezino ir raso.
tau reikia procika pasikeist tada eis
manai tie kurie nesilanko šaukyklos nemato?
Tai bus imanoma palost bent ant LOW ar ne,jokiu pc detaliu nesiruosiu keist.
Turėtu normaliai veikt, ant low tai tikrai... nors procas kažkiek gali stabdyti žaidimą, bet veikt tai veiks :)
veiks :D gal juokauji minimum yra dual core reikalavimai tai labai laginanciai eis
Paleist paleis , bet net i meniu normaliai nepereisi ...
GTR MW3 gali neit net ir ant pc uz 3k, jei tik bus kokios programines problemos, o ant tavo pc teoriskai ziurint turetu eit, nes ir ram ir vaizduske yra pavelkanti tokius zaidimus, tik procas truputi gasdina, kad gali nelabai gerai eit, bet bendram rezultate yra didesne tikimybe, kad viskas veiks, o beja, jei buciau COD fanas, tai neklausciau kitu ar verta siustis ar ne.Siusciau ir viskas, truputi nesupratau taves;)
Na,as noriu jy palost bent ant LOW nustatymu,o klausiu del to kad mano internetas 50KB/S tai temt 13GB labai uzknis,tj ar man nebus dideliu lagu ant sio PC?