🕐 2011-12-13 16:49
Na man reik lb gero zaido su puikia grafika kietais ginklais gerais garsais ir puikia istorija .... parodik savo nors viena darba noriu paziureti ka esi sukures
Bad idea ... By the way it's already taken by two mega titles -__-Deivis_Cola parašė:
Aš siūlau kad žaidimas būtų toks, esi koksnors paklydelis negyvenamoj saloj ir turi išgyventi rinkti resursus pastatyti namą nu žodžiu biški turėtu būti panašus į Terraria tik kitoj aplinkoj ir kitoks :)
laukasxx parašė:
Aš norėčiau tokio game ten kad butu koie viduramziai zmones tobuletu vistytuosi iki siu laiku, bet zaidimas turetu buti perinamas.
RolandasD parašė:
Dowexx, prašau, nekvaršink proto, aš noriu kurti paprastesnius žaidimus i fsio. Tau nepatinka, tu neskaityk, capiche? O dabar, pasitarus su Andan, kursiu RPG/Action, taigi visus pasiūlymus el.paštu: [email protected]
Dowexx parašė:
[quote]RolandasD parašė:
Dowexx, prašau, nekvaršink proto, aš noriu kurti paprastesnius žaidimus i fsio. Tau nepatinka, tu neskaityk, capiche? O dabar, pasitarus su Andan, kursiu RPG/Action, taigi visus pasiūlymus el.paštu: [email protected]
Andan parašė:
[quote]Dowexx parašė:
[quote]RolandasD parašė: