📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Kokio tipo žaidimo norėtumėte?
46 žinutės · 15,369 peržiūros
🕐 2011-12-13 16:49 #16
Na man reik lb gero zaido su puikia grafika kietais ginklais gerais garsais ir puikia istorija .... parodik savo nors viena darba noriu paziureti ka esi sukures
🕐 2011-12-13 17:02 #17
sukurk zaidima pagal sita istorija Buvo zmogus silpnas ir jis paprase velnio raumenu velnias padejo jis tapo stiprus ir norejo sulaikinti visus tai ejo per miesta ir dauze zude voge is pardiu ginklus ir sokineja ant stogu,bega nuo policijos,vogia masinas bet sukurt biski silpna grafika nes man pc senas jei sukursi busiu lb dekingas :)
BTW man atrodo kad butu geras game jei tikrai butu masinos
🕐 2011-12-13 17:09 #18
Aš jums sakau, kad žaidimas bus 2D, jūs gal neskaitot postų? Beto, didelės grafikos ištempt neis ;) Dar palauksiu iki 19:00 balsavimų ir tada pradėsiu kūrimą ;)
:EDIT:
http://www.youtube.com/user/RolandasD1
čia va galite mano įkeltus mano kurtų sistemų video žiūrėt ;)
Redaguota 2011-12-13 17:11
🕐 2011-12-13 17:11 #19
O vaizdo intarpus kursi? Nors ir 2D, bet vaizdo intarpus galima įterpti visokiuose žaidimuose.
🕐 2011-12-13 17:12 #20
Aš siūlau kad žaidimas būtų toks, esi koksnors paklydelis negyvenamoj saloj ir turi išgyventi rinkti resursus pastatyti namą nu žodžiu biški turėtu būti panašus į Terraria tik kitoj aplinkoj ir kitoks :)
🕐 2011-12-13 17:12 #21
tai žinoma, vaizdo intarpų būtų, ir manau tie patys būtų pieštiniai, arba daryti ta pačia grafika, kaip žaidimas
:EDIT:
prašau, visus pasiūlymus, atsiųskite el.paštu [email protected]
Redaguota 2011-12-13 17:13
🕐 2011-12-13 17:56 #22
Deivis_Cola parašė:
Aš siūlau kad žaidimas būtų toks, esi koksnors paklydelis negyvenamoj saloj ir turi išgyventi rinkti resursus pastatyti namą nu žodžiu biški turėtu būti panašus į Terraria tik kitoj aplinkoj ir kitoks :)
Bad idea ... By the way it's already taken by two mega titles -__-
🕐 2011-12-13 19:24 #23
laukasxx parašė:
Aš norėčiau tokio game ten kad butu koie viduramziai zmones tobuletu vistytuosi iki siu laiku, bet zaidimas turetu buti perinamas.

As irgi noriu tokio zaidimo kaip Age of war.
🕐 2011-12-13 19:47 #24
shooter
🕐 2011-12-13 20:18 #25
Aš manau darysiu RPG/ADventure, nes taip manau sugebėčiau padaryti įdomesnį žaidimą ir daugiau jums pasiūlyti ;) Dabar galėtumėte pasiūlyti kokių įdėjų dėl istorijos ir t.t. Bet el.paštu [email protected]
🕐 2011-12-13 20:21 #26
Pradek kurti 3D su cry engine 3 va tada bus viskas ok
🕐 2011-12-13 20:24 #27
Dowexx, prašau, nekvaršink proto, aš noriu kurti paprastesnius žaidimus i fsio. Tau nepatinka, tu neskaityk, capiche? O dabar, pasitarus su Andan, kursiu RPG/Action, taigi visus pasiūlymus el.paštu: [email protected]
🕐 2011-12-13 20:30 #28
RolandasD parašė:
Dowexx, prašau, nekvaršink proto, aš noriu kurti paprastesnius žaidimus i fsio. Tau nepatinka, tu neskaityk, capiche? O dabar, pasitarus su Andan, kursiu RPG/Action, taigi visus pasiūlymus el.paštu: [email protected]

kodel as tau siulau ka kurti na kurk pazesim ka sukursi ...:)
🕐 2011-12-13 20:31 #29
Dowexx parašė:
[quote]RolandasD parašė:

kodel as tau siulau ka kurti na kurk pazesim ka sukursi ...:)[/quote]

Tegul žmogus pradeda nuo paprastesnių, vėliau jei išeis galės ir geresnius kurti. 2D žaidimai dažnai pranoksta visus lūkesčius, pavyzdžiui Bastion šiais metais.
🕐 2011-12-13 20:36 #30
Andan parašė:
[quote]Dowexx parašė:
[quote]RolandasD parašė:

kodel as tau siulau ka kurti na kurk pazesim ka sukursi ...:)[/quote]

Tegul žmogus pradeda nuo paprastesnių, vėliau jei išeis galės ir geresnius kurti. 2D žaidimai dažnai pranoksta visus lūkesčius, pavyzdžiui Bastion šiais metais.[/quote]
Aš esu buvęs daręs ir su tuo cryengine, bet man kažko nepatiko. Aš jau geriau pasiemu daryti paprastesnius žaidimus, man pačiam bent jie atrodo įdomesni ;)
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti