📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Kalėdinės Dovanos
20 žinutės · 7,549 peržiūros
🕐 2011-12-25 22:41 #16
jutas parašė:
[quote]Andan parašė:
[quote]GrizZzLy parašė:
[quote]Andan parašė:
Su šventėmis jus geimeriai. Taigi kaip kalėdinė nuotaika? Ką gavote dovanų? (jei negavote tai ir nerašykite, neverkite temoje) Kaip atšventėte? Ir pnš.

Dovanos kurias gavau: Logitech G27 vairas, Xbox 360 Controller prie PC, PSP 3000 su keliais žaidimais, 3 saldainių maišus, Red Faction: Armaggedon PC diską.

Nuotaika: Puiki.

Atšvenčiau: Neblogai.
Pagal dovanas labai jau išlepintas lepunėlis atrodai ...[/quote]

Ir lepūnėlis ir už gerą mokinimasi man kiekvienais metais kaip premija būna..[/quote]

Dejau nafik mokinuos 9.65 vid. visu pamoku O nieko gero negavau :DDD[/quote]

Man neskaitant technologijų (darbų - siūnam) tai 10 išeina :D
Redaguota 2011-12-26 00:44
🕐 2011-12-25 22:42 #17
GrizZzLy parašė:
[quote]Andan parašė:
[quote]GrizZzLy parašė:
[quote]Andan parašė:
Su šventėmis jus geimeriai. Taigi kaip kalėdinė nuotaika? Ką gavote dovanų? (jei negavote tai ir nerašykite, neverkite temoje) Kaip atšventėte? Ir pnš.

Dovanos kurias gavau: Logitech G27 vairas, Xbox 360 Controller prie PC, PSP 3000 su keliais žaidimais, 3 saldainių maišus, Red Faction: Armaggedon PC diską.

Ir lepūnėlis ir už gerą mokinimasi man kiekvienais metais kaip premija būna..[/quote]Mano mokslai irgi labai geri , bet pažiūrėk ką gavau . Bet šeip nustebino , kad tėvas žinojo kuris CoD naujausias :D[/quote]

Galėjo CoD 1,2 paimt geriau nei MW3 :D
🕐 2011-12-25 23:00 #18
Andan parašė:
[quote]GrizZzLy parašė:
[quote]Andan parašė:
[quote]GrizZzLy parašė:
[quote]Andan parašė:

Ir lepūnėlis ir už gerą mokinimasi man kiekvienais metais kaip premija būna..[/quote]Mano mokslai irgi labai geri , bet pažiūrėk ką gavau . Bet šeip nustebino , kad tėvas žinojo kuris CoD naujausias :D[/quote]

Galėjo CoD 1,2 paimt geriau nei MW3 :D[/quote]Jei abu 1,2 butu pajemes nebučiau nusiminęs nei kiek :)
🕐 2011-12-26 09:02 #19
Gavau kaledom: Ausines su bass bei mikrafonu kartu,kvepalu,marskinius juodus,sportbacius nike,kvepalus,juodus dzinsus,200lt.

Nuotaika: Puiki nesitikejau kad tiek gausiu.:D
🕐 2011-12-26 10:39 #20
As gavau kaledom: Megztinin pirstines, 50 lt ir saldainiu. Is ryto biski susinerwinau atsikeliu paziuriu saldainiai megztinis ir pirstines po to prasidarau saldainius 50 lt :D
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti