sveiki tai kuris zaidimas geresnis Call of duty modern warfare 3 ar battlefield 3?
P.S klausiu nes noriu zinot kuri siustis
Redaguota 2012-01-19 22:47
Tik uz battlefield'a eina prabalsuoti :D
tai kaip tavo manymu uz cod mw3 prabalsuot ?
nzn tiesiog i komentus rasyk uz ka balsuoji as tik noriu zinot kuris jum atrodo geresnis
va pataisiau
Redaguota 2012-01-19 22:47
tiesiog esu cod fanas tau uz cod.
BF3...
Nors seip abu yra geri jei galeciau tai uz abu balsuociau...
BF3 , nes...
Cod neturi tikroviškos istorijos , bet turi neblogą multiplayer , o BF3 turi gan tikrovišką istoriją bei gerą multiplayer , bet yra nemažai grafikos klaidų .
Cod fanas esu tai uz COD MW3!
Visi tik CS arba CoD, nes su tankais, naikintuvais ir sraigtasparniais per sunku žaist...
Call of Duty: Mw3 of course. :D
Nors zaidziau tik mw3 man bf3 atrodo idomesnis ...
anf BF serijos esu supykias baisiai .. nebera skirmish modo kai gali pasirinkti mapa ir priemones ir varyti ..... paliko tai tik ant multi modo ...
na o mano pirmasis Cod zaidimas tai as uz coda !
Tu bandai čia sukelti branduolinį fanboy war ? Nei vienas nei kitas nepatinka mw3 labai stipriai nusivyliau dėl garsų , grafikos , ir nestabilumo ... O bf3 tiesiog nepatinka ir viskas tuom pasakyta ... Pvz : Pirkau mw3 ir bfbc2 rez : mw3 atsibodo per savaitę , o bfbc2 lošiu jau mėnesį ir nesinori naudoti net level hack'u ... Retas žaidimas kurį nuoširdžiai norisi žaisti .... Kaip kadaise per parodija pasakė "Mw3 is coming ! Epic 15 min campaign and super 80 year multiplayer experience "