🕐 2012-01-21 11:18
Sveiki, tai pradėsiu dėstyti savo Call of Duty : Modern Warfare 3 orginalaus žaidimo problemą.
Problema yra tokia..
Nusipirkau orginalu CD raktą (angl. CD-KEY) ir aktyvuojau tą CD raktą per programą "Steam", aktyvuojau ir pradėjo siųsti man žaidima - Call of Duty Modern Warfare 3.
Galų gale, atsisiunte žaidimas, susiUpdatino ir spaudžiu ant žaidimo du kartus su kairiają pelytės knopkę, išlindo žaidimo LOGO ir tuom viskas užsibaigė, žaidimas nepasileidžia...
P.S. bandžiau daugeli kartų perinstaliuoti pati žaidimą bei pati "Steam". Manau yra kitokių taisymo būdų gal...
Jei esate susidūre su šią problemą, arba mokate ją ištaisyti?
Rašykite man asmenine žinute arba komentuokite į šią diskusija.
Nuoširdžiai dėkoju. :)
Problema yra tokia..
Nusipirkau orginalu CD raktą (angl. CD-KEY) ir aktyvuojau tą CD raktą per programą "Steam", aktyvuojau ir pradėjo siųsti man žaidima - Call of Duty Modern Warfare 3.
Galų gale, atsisiunte žaidimas, susiUpdatino ir spaudžiu ant žaidimo du kartus su kairiają pelytės knopkę, išlindo žaidimo LOGO ir tuom viskas užsibaigė, žaidimas nepasileidžia...
P.S. bandžiau daugeli kartų perinstaliuoti pati žaidimą bei pati "Steam". Manau yra kitokių taisymo būdų gal...
Jei esate susidūre su šią problemą, arba mokate ją ištaisyti?
Rašykite man asmenine žinute arba komentuokite į šią diskusija.
Nuoširdžiai dėkoju. :)