📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
xBox 360 klausimas
16 žinutės · 6,438 peržiūros
🕐 2012-02-08 17:21 #1
Sveiki, taigi jau užsisakiau xbox ir kilo vienas klausimas. Tarkim aš jau turiu xbox ir MW3 aš jį galėčiau žaisti online Lietuvoje ar reikia xBox LIVE - nes girdėjau, jog Lietuvoje jis dar nėra prieinamas ?
🕐 2012-02-08 17:31 #2
Jeigu legalus galilošti
🕐 2012-02-08 17:54 #3
Jo reikai turėti xbox live ir beto turi games buti kad veiktu ir ant Live o šeip kiti žaidimai rašo bet tai nėra :)
🕐 2012-02-08 17:54 #4
Kad žaisti online, turi žaidimas būti legalus, ir tu turi turėti Xbox LIVE..
🕐 2012-02-08 19:06 #5
Aš žinau aš jau turiu nusipirkęs MW3 legalų, tik aš klausiu ar galėsiu žaisti be xbox LIVE, nes kiti sako kad nereikia o kiti sako kad reikia. Nu vienu žodžiu ar galesiu lost MW3 per xbox Lietuvoje multiplayer ??
🕐 2012-02-08 19:33 #6
Mykolas parašė:
Aš žinau aš jau turiu nusipirkęs MW3 legalų, tik aš klausiu ar galėsiu žaisti be xbox LIVE, nes kiti sako kad nereikia o kiti sako kad reikia. Nu vienu žodžiu ar galesiu lost MW3 per xbox Lietuvoje multiplayer ??

Be Xbox Live apskritai tu negali žaisti suknisto Multiplayer... O jeigu X360 laužtas tai tu, net nesijunk į Xbox Live, nes gausi konsolės baną...
🕐 2012-02-08 19:50 #7
Xeon parašė:
[quote]Mykolas parašė:

Be Xbox Live apskritai tu negali žaisti suknisto Multiplayer... O jeigu X360 laužtas tai tu, net nesijunk į Xbox Live, nes gausi konsolės baną...[/quote]Jūs tūpi ar ką ? Žmogus klausia galės žaisti ar ne ... Žaisti galėsi , bet turėsi pirkti xlive gold accountą kuris kaina a *load of money ... Bet visgi pasirinkai xbox'ą .
🕐 2012-02-08 19:56 #8
GrizZzLy parašė:
[quote]Xeon parašė:
[quote]Mykolas parašė:

Be Xbox Live apskritai tu negali žaisti suknisto Multiplayer... O jeigu X360 laužtas tai tu, net nesijunk į Xbox Live, nes gausi konsolės baną...[/quote]Jūs tūpi ar ką ? Žmogus klausia galės žaisti ar ne ... Žaisti galėsi , bet turėsi pirkti xlive gold accountą kuris kaina a *load of money ... Bet visgi pasirinkai xbox'ą .[/quote]

Nusiperka Subscription Card'ą pasidaro Xbox Live account'ą ir tegul žaidžia tą Multiplayer'į.
🕐 2012-02-08 20:43 #9
Xeon parašė:
[quote]GrizZzLy parašė:
[quote]Xeon parašė:
[quote]Mykolas parašė:

Be Xbox Live apskritai tu negali žaisti suknisto Multiplayer... O jeigu X360 laužtas tai tu, net nesijunk į Xbox Live, nes gausi konsolės baną...[/quote]Jūs tūpi ar ką ? Žmogus klausia galės žaisti ar ne ... Žaisti galėsi , bet turėsi pirkti xlive gold accountą kuris kaina a *load of money ... Bet visgi pasirinkai xbox'ą .[/quote]

Nusiperka Subscription Card'ą pasidaro Xbox Live account'ą ir tegul žaidžia tą Multiplayer'į.[/quote]Well duhhh ... tą ir sakau T_T
🕐 2012-02-09 12:38 #10
Dar girdejau, kad kai nusipreki xbox nauja turi 1men. gold acc ?
🕐 2012-02-09 13:32 #11
Mykolas parašė:
Dar girdejau, kad kai nusipreki xbox nauja turi 1men. gold acc ?
Jo ,bet turi būti visiškai naujas ir neišpakuotas .
🕐 2012-02-09 15:26 #12
O dar turiu klausimėlį. Aš skaičiau oficialiame xBox tinkalpyje, kad galima pasiimt ne tik gold memebri, bet galima pasiimt ir silver, kuris nieko nekainuoja ir gali lost LIVE. Tai tiesa ? :)
Redaguota 2012-02-09 15:43
🕐 2012-02-09 16:17 #13
Mykolas parašė:
O dar turiu klausimėlį. Aš skaičiau oficialiame xBox tinkalpyje, kad galima pasiimt ne tik gold memebri, bet galima pasiimt ir silver, kuris nieko nekainuoja ir gali lost LIVE. Tai tiesa ? :)
Live negali lošt su silveriu.
🕐 2012-02-09 17:08 #14
Tai kam silver skirtas tada ?
🕐 2012-02-09 17:29 #15
Žaisti Offline žaidimus
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti