📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
kuriamas 3d fps zaidimas gal kas noretu prisidet
154 žinutės · 48,582 peržiūros
🕐 2012-03-04 13:51 #61
Turiu tokią pačia nuomonę apie tave.
🕐 2012-03-04 13:59 #62
Bl... Lukai , tai ko tu tada kuriai su jais?? jei tau viskas *?
🕐 2012-03-04 14:07 #63
tony hawk parašė:
Bl... Lukai , tai ko tu tada kuriai su jais?? jei tau viskas *?

Iš kur ištraukei kad man viskas * , o kūriau nes turėjau laisvo laiko.
🕐 2012-03-04 14:12 #64
Lukas1 parašė:
Roxoy > Aš nesigiriu , išmok skaityti ir jeigu darymas pagal Tutorialus tavo pasaulyje yra Ripinimas , tai apsilankyk pas daktarus. Kaip tavo manymu jie sukūrė šitą žaidimą ? patys sugalvojo scriptus rašyti ?

Na suprask jie patys jį sukūrė toje programoje, o tu tiesiog sekei instrukcijas o kitą iš yoyogames bibliotekos paimei. Ir Būk geras nebeatsakinėk nes tampi ragštis subinėi. Dabar tiktai kas čia kuria tą žaidimą rašyk kai update paleisi ir duok įkėlimus aš galėsiu testuot. Beje jau įkelk kitą versija kai kokius 3 dalykus sutvarkysi.
Redaguota 2012-03-04 14:13
🕐 2012-03-04 14:14 #65
R0x0y parašė:
[quote]Lukas1 parašė:
Roxoy > Aš nesigiriu , išmok skaityti ir jeigu darymas pagal Tutorialus tavo pasaulyje yra Ripinimas , tai apsilankyk pas daktarus. Kaip tavo manymu jie sukūrė šitą žaidimą ? patys sugalvojo scriptus rašyti ?

Na suprask jie patys jį sukūrė toje programoje, o tu tiesiog sekei instrukcijas o kitą iš yoyogames bibliotekos paimei. Ir Būk geras nebeatsakinėk nes tampi ragštis subinėi. Dabar tiktai kas čia kuria tą žaidimą rašyk kai update paleisi ir duok įkėlimus aš galėsiu testuot. Beje jau įkelk kitą versija kai kokius 3 dalykus sutvarkysi.[/quote]

Taigi jie naudojo tutorial'us pvz iš youtube ar dar kur nors ,o ne patys kūrė , o tai ką aš jau negaliu naudot ? Pats tu raGštis subinėj.
🕐 2012-03-04 14:15 #66
na jeigu idomu siandien ryte isleidau nauja versija kurioje sutvarkiau meniu ir kad negaletum eiti kiauriai grotas
🕐 2012-03-04 14:16 #67
Tai imesk ;)
🕐 2012-03-04 14:17 #68
Tai šiaip viršuj yra
🕐 2012-03-04 14:18 #69
Lukas1 parašė:
[quote]R0x0y parašė:
[quote]Lukas1 parašė:

Na suprask jie patys jį sukūrė toje programoje, o tu tiesiog sekei instrukcijas o kitą iš yoyogames bibliotekos paimei. Ir Būk geras nebeatsakinėk nes tampi ragštis subinėi. Dabar tiktai kas čia kuria tą žaidimą rašyk kai update paleisi ir duok įkėlimus aš galėsiu testuot. Beje jau įkelk kitą versija kai kokius 3 dalykus sutvarkysi.[/quote]

Taigi jie naudojo tutorial'us pvz iš youtube ar dar kur nors ,o ne patys kūrė , o tai ką aš jau negaliu naudot ? Pats tu raGštis subinėj.[/quote]
Jie naudojo tutioralus kur yra subendrintai o ne butent to resultato kur turi dabar. Jie dėjo savas texturas ir t. t. Tu tiesiok sekėi instrukcijom kurios yra visiškai tikslios.
🕐 2012-03-04 14:19 #70
as nemanau jog reikia mest kekviena isleista nauja versija su mazom smulmenom kai uzbaigsim 1zemelapi idesim 3d objektus tada ir idesiu
🕐 2012-03-04 14:23 #71
R0x0y parašė:
[quote]Lukas1 parašė:
[quote]R0x0y parašė:
[quote]Lukas1 parašė:

Taigi jie naudojo tutorial'us pvz iš youtube ar dar kur nors ,o ne patys kūrė , o tai ką aš jau negaliu naudot ? Pats tu raGštis subinėj.[/quote]
Jie naudojo tutioralus kur yra subendrintai o ne butent to resultato kur turi dabar. Jie dėjo savas texturas ir t. t. Tu tiesiok sekėi instrukcijom kurios yra visiškai tikslios.[/quote]

dėja netikslios , jei būtum atitdžiau žiūrėjęs gal pamatymu skirtumą , o tame kur tuos blokus daužyti tai atsiunčiau seną versiją , nes naujesnės neradau .
🕐 2012-03-04 14:25 #72
Lukas1 parašė:
[quote]R0x0y parašė:
[quote]Lukas1 parašė:
[quote]R0x0y parašė:
[quote]Lukas1 parašė:

Jie naudojo tutioralus kur yra subendrintai o ne butent to resultato kur turi dabar. Jie dėjo savas texturas ir t. t. Tu tiesiok sekėi instrukcijom kurios yra visiškai tikslios.[/quote]

dėja netikslios , jei būtum atitdžiau žiūrėjęs gal pamatymu skirtumą , o tame kur tuos blokus daužyti tai atsiunčiau seną versiją , nes naujesnės neradau .[/quote]
Atidžiai žiūrėjas? 1. Ijungit žaidimo customizacija
2. Pasirinkit foną "mediena"
3. Pasirinkite objekta "raudonas kamuoliukas" ....
Ten visiškai tiksliai tas tutioralas pagal kūrį tu darei -.-
🕐 2012-03-04 14:28 #73
Apie šitą tai jo nes išvis pirmą kartą dariau , o kai aš darau pirmą kartą visada darau pagal tutoriala, nes jeigu būtu kokiu neaiškumu , kad galečiau pasiklaust ko nors ir sakau jog daug ką pakeičiau tiesiog to naujesnio nerandu , galbut ištryniau.
Redaguota 2012-03-04 14:45
🕐 2012-03-04 15:01 #74
Lukas1 parašė:
Apie šitą tai jo nes išvis pirmą kartą dariau , o kai aš darau pirmą kartą visada darau pagal tutoriala, nes jeigu būtu kokiu neaiškumu , kad galečiau pasiklaust ko nors ir sakau jog daug ką pakeičiau tiesiog to naujesnio nerandu , galbut ištryniau.

Galbūt net nesukūrei.
🕐 2012-03-04 15:01 #75
Ble lukai raminkis zinok kaip koks b****, giries, peiki kitus, o pats * rodai rimtai svabra kazkoks pijokas n*. (n)
Redaguota 2012-03-04 15:02
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti