📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Assassin's Creed 3
38 žinutės · 14,297 peržiūros
🕐 2012-03-06 21:44 #16
HD coveris:

nternete pasirodė informacija apie trečiąją Assassin's Creed dalį.

Game Informer portalas skelbia, jog veiksmas vyks XVIII-ajame amžiuje, Amerikos revoliucijos metais. Pagrindinis žaidimo veikėjas Konoras, pusiau anglas, pusiau indėnas, užaugęs vienoje iš amerikiečių kolonijų, privalės stoti į kovą prieš nuožmųjį Tamplierių ordiną.

Ant žaidimo viršelio esantis veikėjas dėvi žudikų sektai įprastą baltą aprangą. Kairėje rankoje matomas tomahaukas, o kitoje senovinis trumpasis pistoletas. Už veikėjo esanti vėliava simbolizuoja 13 pirmųjų JAV valstijų, paskelbusių nepriklausomybę.

Žaidime sutiksime tokias istorines garsenybes kaip Džordžą Vašingtoną, Bendžaminą Franklinąbei Charlesą Lee, aplankysime Niujorko bei Bostono miestus, taip pat milžinišką užmiesčio vietovę pavadinimu Frontier, kuri bus 1,5 karto didesnė už Romą, vaizduojamą Brotherhood dalyje.

Bus pasiūlyta ir galybė naujų ginklų, kovos judesių, keisis metų laikai, pagrindinis veikėjas galės medžioti gyvūnus ir rinkti išteklius, nauja kovos sistema leis išvystyti kur kas efektyvesnes atakas.

Assassin's Creed III pasirodymo laukiama spalio 30 dieną kompiuteriuose, Xbox 360, PS3, Wii U konsolėse ir PC.

🕐 2012-03-06 21:56 #17
Pirma dali zaidziau kol supratau, kad vis tas pats per ta pati: susek zmogu, apvok nuzudyk ( lygtais taip). Tai nuvyle mane nors zaidimas siek tiek patrauke mano demesi ( pacia ideja). Draugas paragino paziureti pirmos dalies pabaigos filmuka ir losti antra dali. Likau suavetas, tad nusprendziau iveikti visas likusias dalis ir nepasigailejau. Todel laaabai laukiu AC III :)
🕐 2012-03-07 12:16 #18
Nu ką, su nekantrumu laukiam .!
🕐 2012-03-07 13:17 #19
aprasymas tai zjbs atrodo kur The idejo.
🕐 2012-03-09 23:41 #20
Ja echt mooi deze spelen. ;) Nedarland. ;)
🕐 2012-03-10 12:02 #21
AC3 ziauriai laukiu
🕐 2012-03-11 17:14 #22
Na jau isbandziau pirma dali tai labai suzavejo,o dar net 2 dalies nesu bandes, tai 3 dalis vapsie speju ziauriai gera bus :). Labai laukiu.
🕐 2012-03-11 17:23 #23
Ka galiu pasakyti- zaidimas tikrai bus idomus, pasaulis turetu buti gan didelis, na ir reikalavimai turetu buti gan dideli, todel tikiuosi gauti nauja PC iki kol isleis AC3

Taigi zaidimo tikrai laukiu!
Redaguota 2012-03-11 17:23
🕐 2012-03-11 18:08 #24
nelaukiu as ACIII dalies nes pirmosiose dalyse buvo galima pastebeti pilna akivaizdziu bugu kaip koja istrigusi zemeje ir t.t bugu in foto gerai nepamatysite bet paciame gameplay ju labai daug. jai jy zaidziate ydemiai ysiziurekite y veikejo veiksmus ir kovoje vykstancius veiksmus pamatysite labai daug akivaizdziu bug'u
🕐 2012-03-11 18:11 #25
heLy parašė:
nelaukiu as ACIII dalies nes pirmosiose dalyse buvo galima pastebeti pilna akivaizdziu bugu kaip koja istrigusi zemeje ir t.t bugu in foto gerai nepamatysite bet paciame gameplay ju labai daug. jai jy zaidziate ydemiai ysiziurekite y veikejo veiksmus ir kovoje vykstancius veiksmus pamatysite labai daug akivaizdziu bug'u

Ko tu nori, tai buvo pirmoji sio zaidimo dalis, kitose dalyse situ bug'u bent jau as nepastebejau. Ir ka zn, nelaukt zaidimo vien del 1-2 bug'u tai irgi nelogiska.
🕐 2012-03-11 18:58 #26
BloodyZero parašė:
[quote]heLy parašė:

Ko tu nori, tai buvo pirmoji sio zaidimo dalis, kitose dalyse situ bug'u bent jau as nepastebejau. Ir ka zn, nelaukt zaidimo vien del 1-2 bug'u tai irgi nelogiska.[/quote]
Iš tikrūju pirma dalis pilna nereikšmingu bugu, bet tik nereikšmingu. Antroje pastebėjui tik kelis. Trečios dalies nelaukiu nes man AC jau pabodes, tos papildomos misijos ir tie visi daiktai surinti tiesiog bentjau man pabode. Nematau reikšmės vaikščioti ir ieškoti nereikalingų daiktų kurie labai nesusije su istorija.
🕐 2012-03-11 19:03 #27
Nelabai laukiu, nes žinau, kad PC nepaveš.O šiaip tai labai norėčiau išbandyti pirmą ir antrą AC dalis.Jos atrodo labai įdomiai.
🕐 2012-03-11 19:24 #28
R0x0y parašė:
[quote]BloodyZero parašė:
[quote]heLy parašė:

Ko tu nori, tai buvo pirmoji sio zaidimo dalis, kitose dalyse situ bug'u bent jau as nepastebejau. Ir ka zn, nelaukt zaidimo vien del 1-2 bug'u tai irgi nelogiska.[/quote]
Iš tikrūju pirma dalis pilna nereikšmingu bugu, bet tik nereikšmingu. Antroje pastebėjui tik kelis. Trečios dalies nelaukiu nes man AC jau pabodes, tos papildomos misijos ir tie visi daiktai surinti tiesiog bentjau man pabode. Nematau reikšmės vaikščioti ir ieškoti nereikalingų daiktų kurie labai nesusije su istorija.[/quote]

Man zaidimas vien del istorijos idomus.
🕐 2012-03-11 19:31 #29
Man asmeniškai iš visų istorijos dalių tiktai pirma patiko. Antroi dali visa istorija pradeda vinguriuotis, sunku jau imas suprasti.
🕐 2012-03-11 19:46 #30
R0x0y parašė:
Man asmeniškai iš visų istorijos dalių tiktai pirma patiko. Antroi dali visa istorija pradeda vinguriuotis, sunku jau imas suprasti.

Na nezinau, man istorija labai ten aiski.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti