🕐 2012-03-12 17:18
Man tai pilnai 500 gb uztektu...
halerotz parašė:
http://www.1a.lt/shopping_cart/?content=HcvBDQAxCAPBlgAbx1H67%2BvgfqOVFhYZePlUAShWglw9OuyWNLppFjzqPAh6ly4WHX8l23enDw%3D%3D va sita surinkau zymiai geresnis negu tenai detales visos aukstos klases ir t.t
Intres parašė:
O ka nors galetumet pasiulyt, kad nereiketu rinktis, kad butu surinktas, nes jau buvo man jau su tokiais :D
halerotz parašė:
psu dejau galingesni del to jeigu nores daryti oc ir detis galingesnes vaizdo kortas sli arba crossfire del dezes tai ji gan gera ja emiau nes netruktu vietos idedant atx tipo pagrindines plokstes zinoma ausinimo galimybiu zymiai daugiau as turiu ta tipo papigiova deze tai dabar gailiuosi corsair h60 netelpa niekur tik sone dezes plius jis iki 3600 lt nori taigi geriau pasijimti geresnius biski brangesniu komponentus negu po keliu metu gailetis ir vel isleis 500 lt del ju
GrizZzLy parašė:
Kadangi panaši tema maždaug kokio psu reikia , kad mano kompas galėtu dirbti pilnu pajegumu ?
GTX 550 Ti
8gb ram ddr3
AMD Phenom II 3,2 X 6
1TB hardas .
Motininė M4N68T V2 .
Toxas parašė:
[quote]GrizZzLy parašė:
Kadangi panaši tema maždaug kokio psu reikia , kad mano kompas galėtu dirbti pilnu pajegumu ?
GTX 550 Ti
8gb ram ddr3
AMD Phenom II 3,2 X 6
1TB hardas .
Motininė M4N68T V2 .
GrizZzLy parašė:
[quote]Toxas parašė:
[quote]GrizZzLy parašė:
GTX 550 Ti
8gb ram ddr3
AMD Phenom II 3,2 X 6
1TB hardas .
Motininė M4N68T V2 .
BloodyZero parašė:
[quote]GrizZzLy parašė:
[quote]Toxas parašė:
[quote]GrizZzLy parašė:
GTX 550 Ti
8gb ram ddr3
AMD Phenom II 3,2 X 6
1TB hardas .
Motininė M4N68T V2 .
GrizZzLy parašė:
Gal kas žino kaip paveizėt ta maitbloki neatidarant dežės ?