Taigi, sveiki,
Noriu jums pranešti apie naują samp serverį pavadinimų SATG. Serveris naujas, atsidaręs tik 2012.03.17. Serveryje veikia MPRG GameMode, kuris po truputį keičiamas maniškiais kodais ir kitomis sitemomis, kolkas didžioji dalis direktorių laisva, taigi skubėkite pradėti žaisti. Serverio puslapis http://satg.samp.lt/news.php
Trūksta anglų žinių? Susižinok, ką reiškia IDK, šalia to tavo gražaus pirštelio, tada postink pickus ;)
IDK- I dont know. bitch you got trolled ;)
RolandasD> Prajuokinai... Ir man regis siuo atveju cia tau truksta anglu ziniu...
Redaguota 2012-03-19 20:08
matos, kad tiek metų tėra jam, deda pickus, tipo primes "kietą čiuvaką" , bet taip išeina, kad užmeta, ir pasirodo tenais totali nesamonė :)
>>>DRYGAS>>> Tu pats parašei, štai ką manau apie tavo temą: ir raidės IDK išvertus iš Anglų kalbos I DON'T KNOW. Iiiiiir? Tipo kietas čiūvas, kai n esamone be logikos parašei?
Redaguota 2012-03-19 20:08
RolandasD> Ka noriu ta ir darau, gal pvz man patinka deti "pickus"...
Bet kitą kartą, įsitikink, kad bent logikos bus tarp jų, ir p.s. užauk kitą kartą, nevaidinęs "kieto čiūvako".
Drygas parašė:
RolandasD> Ka noriu ta ir darau, gal pvz man patinka deti "pickus"...
Taj, kad * nesamones dedi...Sry uz issireiskima, bet taip yra...
Redaguota 2012-03-19 20:14
Lulz tik dbr pastebejau fail'a... Per skubejima parasiau IDK vietoj IDC....
RolandasD> "kieto čiūvako"- nebuk deb*las... Toks vienas zmogus ant manes taip sake... Neminesiu konkreciai....
Aš dėjau skersą. Man mažiausiai rūpi, kas tau ką sakė, gal petį duot? Išsiverksi...
:EDIT:
Per skubėjima gali sumaišyti raides esančias šalia viena kitos, nu bet tarp K ir C tarpas nimaaažas nimaaažas :D
Redaguota 2012-03-19 20:15
RolandasD> Pats kieta dbr rauni...
EDIT: tiesiog pastaruoju metu daugiau rasau IDK negu IDC....
Redaguota 2012-03-19 20:16
Tai joo, nu žinaaai, reikia kartais, parodyt vietą tokiems liliputams kaip tu :?