Sveiki, tai uzsimaniau perrasyti windowsus, nes man ju aktyvuoti neina (manau blogai buvau irases). Tai va man problema tokia kai idedu diska, restartinu pc ir laukiu kol uzsideks uzrasas: press any kay to boot from cd or dvd, bet as jo niekaip nesulaukiu. O paprastai leidziant windowsus t.y spaudziant setup man neleidzia istrinti visko is D, C ir E disku. Tai ka daryt?
P.S Per BIOS nustatymus esu padares kad pirmas irenginys butu cd/dvd.
Ultimate 64bit.
Is pradziu buvau irases 32bit (x86), bet man su jais buvo problemu kaip pvz: Nepaleisdavo zaidimu ir pan. Tada perrsirasiau i 64bit, viskas buvo normalei, bet va praso aktyvuoti, bet nesiaktyvuoja. Ir be to 64bit as rasiau tiesiai ant 32bit, tai dabar noriu grynai viska istrinti is kompo, kad butu tuscias ir isirasyti windowsus.
Klausiu koki windowsa, dieve sventas, tikrai sunku suprasti klausima?
Blemba gi rasau Ultimate 64bit.
O xp buna ultimate? Nu tikrai nesu girdejes. Jei nesuprantat taip Win 7 Ultimate 64bit
Tu juos nori perrasyt ar kitus isirasyt? Nes aktyvavimui yra tam skirtos programos.
As noriu grynai visiskai istrinti viska is kompo ir irasyti ultimate 64bit.
O del aktyvavimo tai as bandziau is torrent.lt visus aktyvatorius ir nei vienas nepadejo. Manau esu blogai irases siuos windowsus.
Windows 7 Loader, bandei? Man jis veike.
o tau neismeta, kai restartini PC, tas taskas toks mirksi...
Redaguota 2012-03-19 21:03
Jo, tas bruksnelis mirksi. Tai ka daryt kad ismestu uzrasa: press any key to boot from cd/dvd?
Bet turėtų rašyt "Press any button to boot from CD/DVD". O rimtai, bandei spaust bet kurį mygtuką arba papraščiausiai palaukti? Nes kol tas brūkšniukas mirksi, tai reiškia kad kraunami failai, jei pas tave kompas silpnesnis tai gali užtrukti...