📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Del windows perrasymo.
20 žinutės · 5,802 peržiūros
🕐 2012-03-19 21:15 #16
The parašė:
[quote]Goolas parašė:
Windows 7 Loader, bandei? Man jis veike.

o tau neismeta, kai restartini PC, tas taskas toks mirksi...

Windows 7 Loader su x64 neveikia, bandyk Loader eXtreme aš savuosius x64 šiataip pažabojau :) . O jei nori ištrint, tai kai paleidi ta instaliaciją ir tada duoda pasirinkti diską, į kurį instaliuoti win, ir šone kampe yra pasirinkimas "Options" tą atsidarai ir pasirenki Format, ir viskas per kelias sec visus failus ištrina. O kiek supratau iš tavo pirmo posto, tau tau neužsibootina diskas, o ankščiau užsibootindavo? Jei ne tai reiškia kad bloga kopija windowsų parsisiuntei, arba ne taip įrašiai...[/quote]
http://postimage.org/image/sndsxm7st/
Niekur neleidzia i options ieiti, kad istrinti viska is disko.
Redaguota 2012-03-19 21:15
🕐 2012-03-19 21:15 #17
tomas20093 parašė:
[quote]The parašė:
[quote]Goolas parašė:

Windows 7 Loader su x64 neveikia, bandyk Loader eXtreme aš savuosius x64 šiataip pažabojau :) . O jei nori ištrint, tai kai paleidi ta instaliaciją ir tada duoda pasirinkti diską, į kurį instaliuoti win, ir šone kampe yra pasirinkimas "Options" tą atsidarai ir pasirenki Format, ir viskas per kelias sec visus failus ištrina. O kiek supratau iš tavo pirmo posto, tau tau neužsibootina diskas, o ankščiau užsibootindavo? Jei ne tai reiškia kad bloga kopija windowsų parsisiuntei, arba ne taip įrašiai...[/quote]
Seniau kai dar turejau xp tai tikrai zinau rodydavo ta uzrasa, bet kai isirasiau win 7, kazkaip neatkreipdavau demesio.[/quote]

šitas užrašas ne nuo windows priklauso, čia jau Bios dalis tą užrašą rodyt... Reiškia kažkas diskui blogai, jei neužsibootina. Yra dar vienas būdas kad instaliuot iš flasho, bet nesiplėsiu čia dabar...
🕐 2012-03-19 21:17 #18
The parašė:
[quote]tomas20093 parašė:
[quote]The parašė:
[quote]Goolas parašė:

Seniau kai dar turejau xp tai tikrai zinau rodydavo ta uzrasa, bet kai isirasiau win 7, kazkaip neatkreipdavau demesio.[/quote]

šitas užrašas ne nuo windows priklauso, čia jau Bios dalis tą užrašą rodyt... Reiškia kažkas diskui blogai, jei neužsibootina. Yra dar vienas būdas kad instaliuot iš flasho, bet nesiplėsiu čia dabar...[/quote]
Nu kad diskas nesubraizytas, neseniai isirasiau i diska windowsus.
🕐 2012-03-19 21:30 #19
O su loader extreme padejo aktyvuoti. Aciu labai.
🕐 2012-03-19 23:17 #20
Tai ideti diska,perestartini ir paskui kai krauna cd rom ar kaip ten pas tave enteri spaudinek jeigu neveikia klavetura pasijunk ne ant usb o i toki zalia kistuka nezinau kaip pas tave yra bet pas mane zalias ir fioeletine.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti