🕐 2012-03-27 17:28
Sveiki ieškau rimtam nusiteikusiam projektui kelių komandos dalyvių , jūsų darbas bus įprastas pagal jūsų pasirinktą vietą galėsite kelti failus , tvarkyti įkeltus failus , prižiūrėti forumą , tvarkyti forumo temas , ir kitoks darbas jūsų laukia , taigi visu pirmą norėčiau pakalbėti apie uploaderius , labai reikia gerų uploaderiu kolkas į tinklapį keliame failus iš tiesioginių nuorodų iš , tai yra iš gamebanana pagrinde bet kitą mėnesi tinklapis statomas ant VDS galingo kur bus galima talpinti iš savo kompiuterio failą iki 40mb , taigi jei norite išbandyti ir prisijungti prie tikro lietuviško projekto kuris yra skirtas Counter-Strike gerbėjams prašome prisijungti ir išbandyti savo jėgas pas mus , aš kaip projekto įkūrėjas labai rimtu komandos dalyvių neieškau tik reikalauju iš jūsų puses tik aktyvumo aš tuos suprantu žmones kurie lanko mokykla į tokius ne taip stipriai ir žiūrių bet bent į dieną apsilankyti peržvelgti forumą tikrai turi galėti tai jei tau virš 14 metų ( priimčiau ir jaunesni su išimtum sakau aktyvumas tavo aktyvumas rodys tavo norą būti komandoje į tave žiūrėsime kaip į suaugusi komandos dalyvį ..)
Trumpas dūk
Ar mes mokame pinigus komandos dalyviams?
Ne mes jų nemokame nes mes visi dirbame dėl kitų geroves.
Ar projektas bus susijas su visą counter-strike istorija?
Planuojame taip bet pradėjome talpinti informacija tik nuo 1.6 versijos ir keliame visas einančias toliau kaip counter-strike ir ruošiame Counter-strike global offensive.
Ar projekto įkūrėjas ima koki užmokesti iš komandos dalyvių kaip apmokėti tinklapiui?
Ne visiškai aš neraginu man kažką mokėti aš pats tai galiu atlikti iš savo lėšų nebent yra asmenų kurie nori savanoriškai paaukoti projektui. ( ne man asmeniškai )
Projekto įkūrėjas:http://hlds.lt/index.php?/user/1-vytautas/
Mūsų tinklapi galima pasiekti www.hlds.lt , jei norite kokios nors informacijos detalesnės galite kreiptis [email protected] , arba rašyti šioje temoje į visus klausimus kurie bus susiją su projektu bus atsakyta
Trumpas dūk
Ar mes mokame pinigus komandos dalyviams?
Ne mes jų nemokame nes mes visi dirbame dėl kitų geroves.
Ar projektas bus susijas su visą counter-strike istorija?
Planuojame taip bet pradėjome talpinti informacija tik nuo 1.6 versijos ir keliame visas einančias toliau kaip counter-strike ir ruošiame Counter-strike global offensive.
Ar projekto įkūrėjas ima koki užmokesti iš komandos dalyvių kaip apmokėti tinklapiui?
Ne visiškai aš neraginu man kažką mokėti aš pats tai galiu atlikti iš savo lėšų nebent yra asmenų kurie nori savanoriškai paaukoti projektui. ( ne man asmeniškai )
Projekto įkūrėjas:http://hlds.lt/index.php?/user/1-vytautas/
Mūsų tinklapi galima pasiekti www.hlds.lt , jei norite kokios nors informacijos detalesnės galite kreiptis [email protected] , arba rašyti šioje temoje į visus klausimus kurie bus susiją su projektu bus atsakyta