📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
GTA 4 lagas
19 žinutės · 7,530 peržiūros
🕐 2012-04-03 15:59 #16
Kas per blėt mano temoj apie kitus žaidimus aš jūsų klausiu kaip sutvarkyti man ta lagą aš visus naujausius game lošiu ant ultra jokio lag jokio kibimo bet vat šitame lakstai stringa buvau kažkoki atsisiuntęs ten už baikeri ėjo lošt ir už juoda odi tai jokio lag bet vat šitame lagina , čia tipo orginalus ar kaip kad grynai misijas darai ... o dėl patcho tai įsirašiau nusikrakinau lagino įsirašiau ta patcha 1.7 ir nebe pasileido bei čia razor 911
Redaguota 2012-04-03 16:00
🕐 2012-04-03 16:09 #17
vytiokas parašė:
Kas per blėt mano temoj apie kitus žaidimus aš jūsų klausiu kaip sutvarkyti man ta lagą aš visus naujausius game lošiu ant ultra jokio lag jokio kibimo bet vat šitame lakstai stringa buvau kažkoki atsisiuntęs ten už baikeri ėjo lošt ir už juoda odi tai jokio lag bet vat šitame lagina , čia tipo orginalus ar kaip kad grynai misijas darai ... o dėl patcho tai įsirašiau nusikrakinau lagino įsirašiau ta patcha 1.7 ir nebe pasileido bei čia razor 911

Gal nesikeik ? Taip yra GTA IV portas yra tragiskas , geriausias pathas yra 1.0.4.0 .
jei vistiek lagins tada jau nezinau ar kas gali padeti , mazinkis grafika , jei tas pats visteik istrink GTA ir viskas pasibaigs .
🕐 2012-04-03 16:18 #18
GTA IV žaidžiau ant savo "Žverio" . Ir tai lagino ...
Patch 1.0.4 tik sutvarkė žaidimą biškį ..
🕐 2012-04-08 00:08 #19
Aš susitvarkiau Gta 4 laginima :D Isirasiau patch nuo 1.0.1.0 iki 1.0.4.0 ir dar youtubeje radau tokia pamokele geresniam optimizavimui - Gta 4 Tweak va http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=GhoQE30N4fg man padejo :) anksciau net ant low lagindavo o dabar ant very high galiu zaist ir nebelagina :)
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti