📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Kokia kalba geriausia?
101 žinutės · 31,053 peržiūros
🕐 2012-04-11 21:42 #16
RUSU
🕐 2012-04-11 21:52 #17
Beje antrajai užsienio kalbai yra padidintas valandų skaičius, žodžiu vietoj 2 bus 3 ar 4. Tai išmokt tikrai geresnės galimybės nei mums, kurie jau baigė ar baiginėja. Ir kaip daugelis minėjo, rusų kalba žymiai naudingesnė. Puse europos rusiškai moka.
🕐 2012-04-11 21:56 #18
vaider parašė:
Beje antrajai užsienio kalbai yra padidintas valandų skaičius, žodžiu vietoj 2 bus 3 ar 4. Tai išmokt tikrai geresnės galimybės nei mums, kurie jau baigė ar baiginėja. Ir kaip daugelis minėjo, rusų kalba žymiai naudingesnė. Puse europos rusiškai moka.

Kalbant apie rytu Europa t.y. labiausiai atsilikusiais salis, tada taip. Juk pripazinkime, salys „pabuvojusios” sovietu glebyje nera labai pazangios. Jeigu jos nebutu (kartu ir Lietuva) buvusios apkaustytos sovietu valdzia, butu tikrai daug pazangesnes.

As asmeniskai esu pasirinkes 2-aja uzsienio kalba rusu kalba, bet labai mokintis nesistengiu. Paprasciausiai del to, nes nemanau, kad man jos ateityje labai reikes. Vistiek is bendro isprusimo su zmonemis jei labai reikia rusiskai susisneku.
Redaguota 2012-04-11 21:57
🕐 2012-04-12 22:23 #19
BloodyZero parašė:
[quote]vaider parašė:

Kalbant apie rytu Europa t.y. labiausiai atsilikusiais salis, tada taip. Juk pripazinkime, salys „pabuvojusios” sovietu glebyje nera labai pazangios. Jeigu jos nebutu (kartu ir Lietuva) buvusios apkaustytos sovietu valdzia, butu tikrai daug pazangesnes.

As asmeniskai esu pasirinkes 2-aja uzsienio kalba rusu kalba, bet labai mokintis nesistengiu. Paprasciausiai del to, nes nemanau, kad man jos ateityje labai reikes. Vistiek is bendro isprusimo su zmonemis jei labai reikia rusiskai susisneku.[/quote]
Sutinku iš dalies, nes visgi Lenkija, Čekija, Slovakija nėra tokios lievos, o jos tik oficialiai nebuvo ssrs. Žinoma, kita dauguma yra atsili*s, bet pripažint 1 teigiama dalyką galima, tas ypač pasimato mokantis, kad rusų kalba naudinga keliaujant. Kaip žinia buvusiose SSRS ir VSO šalyse yra ką aplankyt. ;-)
🕐 2012-04-12 23:06 #20
Mano klasiokas sako::Šūdas tie rūsai, * visi nx * nereikia jų čia daunai kažkokie ,fuuu nx šlykštynės,prajuokino tai kad sako HITLERIS-RUSAS :D.
Man tai rusai netrugdo ir jų kalbą labai paplitusi.Beje dėkui už temą ,parodysiu tam draugui durnam ;).
🕐 2012-04-12 23:20 #21
Zmogau jei tik turi sansu imk Prancuzu :]
🕐 2012-04-13 01:44 #22
LT nes as kitu nemoku
🕐 2012-04-13 07:23 #23
edvis5 parašė:
LT nes as kitu nemoku

Pats kaltas , kad mokykloje tik dūrą stumi .
Redaguota 2012-04-13 07:24
🕐 2012-04-13 12:03 #24
Assassin parašė:
Zmogau jei tik turi sansu imk Prancuzu :]

Kodėl jam imti tą prancūzų? :^) ;)
🕐 2012-04-13 12:11 #25
IMK RUSU 1 nes jin ganetinai nera labai sunki
2 labai daug kur galima susikalbieti ta kalba netgi kokiam egypte prikolas as pats netikejau kol ten nebuvau
3 VOKIECIU TIKRAI NEJIMK as vokesiu pajiemiai nes man tevai pajieme tai ten tokia mandarinu kalba ten nezinau nesveikai sunki ten mandarinu kalba
4 o taip tai jeigu nori gali imti dar ir prancusu jo ja galima tik prancuzijoi kanadoj ir kaikuriose afrikos salyse susinieketi bet nedaug bet vistiek as irgi turejau svajone imti prancuzu kalba :/
🕐 2012-04-13 12:49 #26
As rusu pasiemiau nenusivyliau dar :D
🕐 2012-04-13 19:07 #27
ponasvelnes parašė:
IMK RUSU 1 nes jin ganetinai nera labai sunki
2 labai daug kur galima susikalbieti ta kalba netgi kokiam egypte prikolas as pats netikejau kol ten nebuvau
3 VOKIECIU TIKRAI NEJIMK as vokesiu pajiemiai nes man tevai pajieme tai ten tokia mandarinu kalba ten nezinau nesveikai sunki ten mandarinu kalba
4 o taip tai jeigu nori gali imti dar ir prancusu jo ja galima tik prancuzijoi kanadoj ir kaikuriose afrikos salyse susinieketi bet nedaug bet vistiek as irgi turejau svajone imti prancuzu kalba :/

Matyt tu tikrai sieji savo ateiti su Afrika?
🕐 2012-04-13 19:27 #28
Šiaip reikia spręsti ne kur ''geriausia'' o kur populiari, naudinga. Vokiečių lengvesnė, panaši į anglų, o rusų sunkesnė, dėl populiarumo nežinau.

Lol, jei neapsisprendi imk visas tris :D arba 2 populiariausias.
Redaguota 2012-04-13 19:29
🕐 2012-04-13 19:38 #29
Rusu,nes tikrai daugiau kas sneka rusiskai negu prancuzu ar vokieciu.
🕐 2012-04-13 20:11 #30
MacTavish> Seip kinu daugiausia sneka.... Nes ju labai daug (rofl)

Mano manynu: Anglu ir prancuzu (nu gal dar vokieciu)
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti