Taigi, kadangi dabar atejo toks metas, kai maza ka stebina zaidimu perejimo trukme, ypac saudykliu, tai sugalvojau sia tema. Tik noriu pabrezti, kad klausiu apie vieno zaidejo rezima (jokiu budu ne MP, o tik siuzetine kampanija ir tik tai ji). Vardinam, melieji Gameris.lt lankytojai, vardinam zaidimu pavadinimus bei iveikimo trukme.
Na, ką čia ir bepasakysi,manau ''Call Of Duty,Visu dalių trukmė maždaug vienoda,Keleta dienu'' ir ''Battlefield3'' Taip pat apie Kelerias dienas,o kur kitus esu žaides tai nepamenu neistrigo man jie.:)
Idomiausi žaisti kariniai žaidimai.
Ilgiausiai tikriausiai is saudykliu losiau Call of Duty 2, prireike 2 dienu iveikti. O jei imant valandomis non-stop tai kazkur 12h
Na cod mw3 per ~8h
O bulletstorm iveikiau berods per 9-10h .
Mano Half Life pirma dalis. Zaidziau seniai ir as jo nesu iveikes, bet uz jusu paminetas valandas tai tikrai daugiau losiau :D
O taip ilgiausias Fear ir Half Life 2 apie 9h.
Redaguota 2012-04-11 22:01
Half-life 2 + epizodai, ilgiausia šaudyklė kuria žaidžiau. Užtrukau apie tris savaitgalius su pertraukom.
Atsimenu kai BF3 nusipirkau tai ,nuo 10 ryto iki 02 nakties ir taip savaitę :D, bet jau nuo 10 iki 12 non stop
Tai niekas taip ir nepamines Borderlands?
Ilgiausiai zaista saudykle bus arba HL(neperejau be chytu :/) , arba HL2
Black Ops ant Veteran mazdaug per 8-9 h.:)
dead space. (abu) zaidziau kasdien bet labai trumpai. :D
Borderlands, neįzivaizduoju kaip man jį pabaigt xD Lošiau virš 7 valandų dar tik pirmą bosą praėjes buvau, Dėjau paskui ,manęs perdaug rpg nedomina.
Redaguota 2012-04-12 00:20
FallOut 3 , 4 dienos .
Half - Life 2 + Epizodai - trys su puse dienos nonstopu.
Crysis pats pirmas. O šeip daugiausiai žaistas ir sudėjus ilgiausiai žaistas Medal of honor allied assault. N kartų pereitas visas, dar daugiau kartų kai kurios pavienės misijos.