tai va nusprendziau nusipirkt nauja monitoriu iki 600lt
ka manot apie toki http://www.kilobaitas.lt/Monitoriai/Philips/PHILIPS_237E3QPHSU_Full_HD_IPS/237E3QPHSU/00/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_436&ID=418010
Nu nezinau ca jau reik tokiu klaust kurie tur bet itariu kad butu geras
Monitorius neblogas. Turi IPS matrica - del to vaizdo kokybe nusimato tikrai gera ( geresne nei iprastiniu LCD LED monitoriu). Kiti parametrai yra „tipiiski“ , nes neisskiria niekuo ipatingo, bet realiai perkant monitroriu i juos reiketu maziausiai kreipti demesio, nes gamintojai daznai pakoreaguoja info savaip, kad graziau atrodytu ir patrauktu aki. Geriausia butu toki daikta kaip monitoriu rinktis parduotuveje (ir veliau nusipirkti internetu), nes tik taip pamatysi, kaip viskas realiai atrodo. Bet bendrai, mano nuomone, tai turetu but neprastas monitorius.
Redaguota 2012-04-12 19:58
Na tau reiks ir geros vaizdo plokstes nes rezoliucija tikrai nemaza , zinoma jei noresi zaist auskciausia resoliucija . O mano nuomone monitorius tikrai geras , bet kaip ir Toxas minejo reiketu tau uzsukti i parduotuve ir isitikinti paciam .
na monitoriu perku tam kad zaist su xbox tai manau nereikia pergyvent man del kompiuterio galingumo
Na tada tikrai geras monitorius .
gal kas turit mazdaug panasaus dydzio toki ir galetu nufilmuot ar bent jau nufotorgaruot butu labai gerai nes dabar nelabai isivaizduoju kokio dydzio jis
Ismatavimai duoti, pasidaryk poperine vaizduokle :D
Sakyčiau, kad vėlavimo laikas labai didelis, bet šeip monitorius tikrai geras.
Jei yra galimybė nueik į techaso parduotuve. Bent jau aš už mažesne kaina nusipirkau truputi geresnį (per daug nesigilinau), nei tavasis išsirinktas. Galbūt ir tau pasiseks.
Redaguota 2012-04-12 21:39