🕐 2012-05-04 18:40
XpressOfficial parašė:
is pradziu tai zjbs buvo chemija, bet poto jau pradejo man stogas vaziuot nuo jos ... Fizika sunkiau xDD
As chemija vos ant teigiamo dabar traukiu :D O fizika 10 iseina :D
XpressOfficial parašė:
is pradziu tai zjbs buvo chemija, bet poto jau pradejo man stogas vaziuot nuo jos ... Fizika sunkiau xDD
EnlorsE parašė:
[quote]XpressOfficial parašė:
BloodyZero parašė:
[quote]EnlorsE parašė:
[quote]XpressOfficial parašė:
Wuuthrad parašė:
Tu tikuosi supranti kad termitas per kelias sekundes pasieke nezmoniska karsi ir kad jo priejas su zyziku nepadegsi... Maciau per Discovery kanala kaip termitas degina absoliuciai viska savo kelyje jis leda per kelias sekundes istirpdys. Jeigu visa tai ka parasiau zinojai tik gal nesudegsi...
Edwis-rx8 parašė:
Esu dares termite. Nutiko tai ko nesitikėjau ir jis tapo nevaldomas. Sukūriau pabaisą. Jis niokojo viską kelyje, o aš žinojau, kad tik aš galiu jį sustabdyti, todėl iškeliavau su juo kautis. Tikriausiai būčiau mirės jaigu ne kakarotas su savo tasos transfunkscionieriumi. Pusę afrikos sudegino mano Termitas, bet px- kaimyno garažą taippat.