ponasvelnes parašė:
[quote]novix parašė:
Pas mus dailes klaseje beprotnamis budavo :D Klases gale atsisedes alu siurbcioji ir vienetus renki :D
pasmumis panasiai tiktais nerasidavo nieko ;D ir visiem pusmecius gerus parase is oro vien diel to kat jos nenervinti
o taip tai iskedziu vienas metidavos kiti gerdavo alu gale ir rukidavo :D mokytojai visiskai pohui buvo :D viena karta pasijiemem nupisom kedes stala :D pro langa ismetem stala :D[/quote]
D.A.L.B.A.J.O.B.A.I.!
Redaguota 2012-06-08 11:58
muilas parašė:
[quote]ponasvelnes parašė:
[quote]novix parašė:
Pas mus dailes klaseje beprotnamis budavo :D Klases gale atsisedes alu siurbcioji ir vienetus renki :D
pasmumis panasiai tiktais nerasidavo nieko ;D ir visiem pusmecius gerus parase is oro vien diel to kat jos nenervinti
o taip tai iskedziu vienas metidavos kiti gerdavo alu gale ir rukidavo :D mokytojai visiskai pohui buvo :D viena karta pasijiemem nupisom kedes stala :D pro langa ismetem stala :D[/quote]
Galvojau kad cigarai ir alus tik nuo 18 metu... o cia mazvaikiai jau geria (facepalm) oh tas siolaikinis jaunimas...[/quote]
LOL . Vieninteliai kas pas mane klasėje rūko tai tik mergaitės ir dar keli bernai ...
muilas - pas tave klasėje daug kas rūko ? Pats rūkai ?
Redaguota 2012-06-08 12:59
Pas mus tik vienas ruko. Tai plaučius susigadino.
Penktokas 7.8= 8.
Redaguota 2012-06-08 14:33
MoDiZzZ parašė:
Pas mus tik vienas ruko. Tai plaučius susigadino.
Pas mane klasėje vienas damdamas tiek rūko , kad net dantys pagelto , išnaglėjo ir pasidarė visiška daržovė (O anksčiau jis buvo normalus)
Redaguota 2012-06-08 14:36
pasmumis du sprotai ruko tai karoce jie leisgivi jau ten jos pastumsi ir jie nukris ziauru man i jous zieti
Pas mus kažkur 4 bernai rūko ir dauguma klasės mergų.
Redaguota 2012-06-08 17:33