MoDiZzZ, GTA IV taip pat dar nežaisiu, o Counter Strike net kalbos nėra. :) Bet ačiū, kad parekomendavai.
deimantas141, Oooi Skyrim tikrai nežaisiu, nelabai man RPG žaidimai patinka, tik kai kurie.
DarkGoo, San Andreas labai ilgas žaidimas ir manau būtų kaip ir kančia įpusėjus ar perėjus daugiau nei pusę žaidimo. :)
Jei kalbi apie Operacinę Sistemą, tai pas mane Doom 3 puikiai veikia ant Windows 7. :)
Splinter Cell (yra kelios dalys).
TeaDrinker parašė:
Splinter Cell (yra kelios dalys).
Kitas dalis pabaigs
Damage. :D Jis užsiėmęs su Hitman ir SC.
TheCollapsed77 parašė:
Spec Ops The Line
Kažkoks keistas tas žaidimas, nei reitingų nėra jam. Nemanau, kad žaisiu. :)
Redaguota 2012-06-08 18:25
Saints Row : The Third ;
Terarria ;
Happy Wheels .
Ačiū visiems už pasiūlymus, ypač dragon ltu 2, nes jis man siūlė daugiausia, bet jau žinau, kokį kitą žaidimą žaisiu. :)
VHilts1944 parašė:
[quote]FifaEvolutionify parašė:
va cia tai BEAST pasiulymas. ir igarsinimai jo tokie legendiniai butu.... :DDDD geriausias pasiulymas cia. :D assasins creed'o arba prototype nenori??
Aš juk jau parašiau, kad išsirinkau žaidimą. San Andreas tigi parašiau, kad per ilgas žaidimas ir įpusėjus būtų kančia, Prototype tikrai nežaisiu, o Assassin's Creed tik ateityje. Pasiskaityk mano atsakymus į kitų pasiūlymus. :)[/quote]
O jei pabandytum L.A Noire? Labai įdomus , pats bandęs ir neatsitraukiau nuo Pc dieną naktį :)
A jau žinai... Ateitį pabandyk l.a noire :) Jei ne paslaptis koks tas tavo žaidimas?
Redaguota 2012-06-10 15:34
visi zino ta la noire kat ten nougu negyvu boubu yra