📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Kompiuteris užlūžta
20 žinutės · 6,724 peržiūros
🕐 2012-06-10 13:02 #1
Sveiki,
Kaip visada mano kompiuteris po dar vieno pusmečio sugebėjo pagauti dar vieną problemą. Po kelių valandu ijungimo jis visiškai užlūžta (užsifreezina). Užstringa ir jeigu koks garsas būna tai labai šaižus. Tikrinau Youtube Google rašo kad reikia registery išvalyt tai parsisiunčiau išvaliau nepadėjo. Prašau pagalbos. (beje kai užsifreezina nei pelytė nesijudina)
🕐 2012-06-10 13:11 #2
bandej ziuret temperatura ?
🕐 2012-06-10 13:14 #3
tautvydas15 parašė:
bandej ziuret temperatura ?

Na jis gan įkaista, bet ankščiau to nebūdavo. O kaip patikrint kokia?
🕐 2012-06-10 13:20 #4
atsisiusk everest programa
🕐 2012-06-10 13:25 #5
Speed fan ar kazkaip pan vadinasi. Atsidaryk kompa, ijung, paziurek ar dirba CPU ausintuvas

Jei nesiojamas ziurek youtube pagal PC serija arba pavadinima ar jis neturi, kokiu durnu perkaitimo problemu.
Redaguota 2012-06-10 13:25
🕐 2012-06-10 13:26 #6
tyrasvyras parašė:
Speed fan ar kazkaip pan vadinasi. Atsidaryk kompa, ijung, paziurek ar dirba CPU ausintuvas
kad dirba tai girdisi, ypač pradeda ūžt ant užlužimo.
🕐 2012-06-10 13:29 #7
R0x0y parašė:
[quote]tyrasvyras parašė:
kad dirba tai girdisi, ypač pradeda ūžt ant užlužimo.[/quote]
Termo pasta kada nors keitei? Kokio senumo PC?
🕐 2012-06-10 13:35 #8
tyrasvyras parašė:
[quote]R0x0y parašė:
[quote]tyrasvyras parašė:
kad dirba tai girdisi, ypač pradeda ūžt ant užlužimo.[/quote]
Termo pasta kada nors keitei? Kokio senumo PC?[/quote]
3 metai, O keista man atrodo prieš pusmeti kai reikėjo dėl išsijunginėjimo pc taisyt. Tada išvalė ir man atrodo pakeitė tą pastą.
🕐 2012-06-10 14:20 #9
jeigu stacionarus tavo tai atsidarik diezie ir paziek ar gerai laidai su junkti su hardraivu ir ar gerai jo ausintuvas veikia dar paziek ar video corda gerai issistacius
🕐 2012-06-10 14:21 #10
ponasvelnes parašė:
jeigu stacionarus tavo tai atsidarik diezie ir paziek ar gerai laidai su junkti su hardraivu ir ar gerai jo ausintuvas veikia dar paziek ar video corda gerai issistacius
Pas mane laptopas. O kad isistate tai taip čia pats kompas lūžta.
🕐 2012-06-10 14:25 #11
Gal HDD arba GPU perkaista, ant mano pacio pirmo PC su WinOS buvo tokia pati beda, bet ten buvo kaltas CPU ausintuvas
Dar siulau pasilikt toki kieki RAM, kad dalintusi is 2 be liekanos tol kos bus 1, pvz:256mb, 512mb, 1gb, 2gb, 4gb, 8gb ir tt
Redaguota 2012-06-10 14:27
🕐 2012-06-10 14:26 #12
R0x0y parašė:
[quote]ponasvelnes parašė:
Pas mane laptopas. O kad isistate tai taip čia pats kompas lūžta.[/quote]

Nenustebčiau jei pasakytai , kad pas tave Asus arba Hp gamybos kompas .
Redaguota 2012-06-10 14:26
🕐 2012-06-10 14:34 #13
dragon ltu 2 parašė:
[quote]R0x0y parašė:

Nenustebčiau jei pasakytai , kad pas tave Asus arba Hp gamybos kompas .[/quote]
Nope.avi Acer
🕐 2012-06-10 14:37 #14
R0x0y parašė:
[quote]dragon ltu 2 parašė:
[quote]R0x0y parašė:

Nenustebčiau jei pasakytai , kad pas tave Asus arba Hp gamybos kompas .[/quote]
Nope.avi Acer[/quote]
Kompa reikia paciam priziuret nesvarbu ar nesiojamas ar stacionarus. Siulau susirast isrinkimo instrukcija ir issirinkt, paziuret ar pacio CPU arba GPU neausina koks termo lipdukas, bet pries tai siulau paziuret pora klipu youtube apie tokias bedas ir ju sprendimus.
🕐 2012-06-10 14:38 #15
tyrasvyras parašė:
Kompa reikia paciam priziuret nesvarbu ar nesiojamas ar stacionarus. Siulau susirast isrinkimo instrukcija ir issirinkt, paziuret ar pacio CPU arba GPU neausina koks termo lipdukas, bet pries tai siulau paziuret pora klipu youtube apie tokias bedas ir ju sprendimus.

Man atrodo kad čia dėl dulkių sankaupos, bet supranti bijau ardyt nes ta vieta ties aušintuvu neatsidaro. Reik visą laptopą ardyt kad daeitum iki tos vietos.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti