📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Kompiuteris užlūžta
20 žinutės · 6,725 peržiūros
🕐 2012-06-10 14:39 #16
R0x0y parašė:
[quote]tyrasvyras parašė:
Kompa reikia paciam priziuret nesvarbu ar nesiojamas ar stacionarus. Siulau susirast isrinkimo instrukcija ir issirinkt, paziuret ar pacio CPU arba GPU neausina koks termo lipdukas, bet pries tai siulau paziuret pora klipu youtube apie tokias bedas ir ju sprendimus.

Man atrodo kad čia dėl dulkių sankaupos, bet supranti bijau ardyt nes ta vieta ties aušintuvu neatsidaro. Reik visą laptopą ardyt kad daeitum iki tos vietos.[/quote]
Koks modelis, rasiu instrukcija ir paziuresiu

As kompo savo esu nevales vienu metu 2metus ir as tik negalejau normaliai zaidimu pazaist be lago

As kompo savo esu nevales vienu metu 2metus ir as tik negalejau normaliai zaidimu pazaist be lago
Redaguota 2012-06-10 14:41
🕐 2012-06-10 14:44 #17
tyrasvyras parašė:
[quote]R0x0y parašė:
[quote]tyrasvyras parašė:
Kompa reikia paciam priziuret nesvarbu ar nesiojamas ar stacionarus. Siulau susirast isrinkimo instrukcija ir issirinkt, paziuret ar pacio CPU arba GPU neausina koks termo lipdukas, bet pries tai siulau paziuret pora klipu youtube apie tokias bedas ir ju sprendimus.

Man atrodo kad čia dėl dulkių sankaupos, bet supranti bijau ardyt nes ta vieta ties aušintuvu neatsidaro. Reik visą laptopą ardyt kad daeitum iki tos vietos.[/quote]
Koks modelis, rasiu instrukcija ir paziuresiu

As kompo savo esu nevales vienu metu 2metus ir as tik negalejau normaliai zaidimu pazaist be lago[/quote]
Aspire 5737Z series
🕐 2012-06-10 14:54 #18
Kaip supratau pas tave GPU perkaista del prasto silumos perdavimo.
Isrinkimo instrukcija prasideda 51psl http://tim.id.au/laptops/acer/aspire%205737z.pdf
Tuoj surasiu video kaip pagerinti GPU ausinima
🕐 2012-06-10 15:01 #19
tyrasvyras parašė:
Kaip supratau pas tave GPU perkaista del prasto silumos perdavimo.
Isrinkimo instrukcija prasideda 51psl http://tim.id.au/laptops/acer/aspire%205737z.pdf
Tuoj surasiu video kaip pagerinti GPU ausinima

Nu ačiū bandysiu ardyt :D reikės ir klaviatūra išvalyt senokai valyta. Didžiulis ačiū
Redaguota 2012-06-10 15:01
🕐 2012-06-10 15:08 #20
To video neradau, bet jo esme tokia rask kokia moneta, apviniok ja aliuminio folija, uztepk termo pastos ant GPU, uzdek moneta, uzdek termo pastos ant nepaliestos monetos puses, uzdek radiatoriu, pritvirtink, surink PC, dziaukis

Beje kai nuimsi radiatoriu pakeisk ir CPU termo pasta, nes termo pasta yra kaip prezervatyvas, karta uzsimovus daugiau nebepanaudosi

Beje kai nuimsi radiatoriu pakeisk ir CPU termo pasta, nes termo pasta yra kaip prezervatyvas, karta uzsimovus daugiau nebepanaudosi

Dar 1nas dalykas, toki termo lipduka nuimk, jis ne ka ir padeda
Redaguota 2012-06-10 15:13
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti