🕐 2012-06-24 20:38
Jei užsibrėžei pirkt kalonėles, tai ir pirk kalonėles, be to už 500 pinigų turėtų išeit tikrai neblogos kalonėlės skirtos naudoti namų salygomis.
TipleX parašė:
Baikit jus su tuo pc, suprantu žmogus neturi kaveikti tai ir sėdi, bet kai turi 500Lt ir nežino ką pirkti tai.....
Nuvaryk iki kokio turgaus nusipirk birbuka ar keturati, ir gan neblogas išeis, ir ant benzio liks galėsi su draugas varinėti. :)
adexonas parašė:
Jei užsibrėžei pirkt kalonėles, tai ir pirk kalonėles, be to už 500 pinigų turėtų išeit tikrai neblogos kalonėlės skirtos naudoti namų salygomis.
nogalosa parašė:
[quote]MacTavish parašė:
Jeigu lievas pc tai pirkis dataliu,arba prie kompo priedus tokius kaip pele ausines klavetura bet zinoma gera.
[/quote]MacTavish parašė:
[quote]nogalosa parašė:
[quote]MacTavish parašė:
Jeigu lievas pc tai pirkis dataliu,arba prie kompo priedus tokius kaip pele ausines klavetura bet zinoma gera.
[/quote]nogalosa parašė:
[quote]MacTavish parašė:
[quote]nogalosa parašė:
[quote]MacTavish parašė:
[/quote]TipleX parašė:
[quote]nogalosa parašė:
[quote]MacTavish parašė:
[quote]nogalosa parašė:
[quote]MacTavish parašė:
nogalosa parašė:
[quote]TipleX parašė:
[quote]nogalosa parašė:
[quote]MacTavish parašė:
[quote]nogalosa parašė:
[quote]MacTavish parašė:
nogalosa parašė:
[quote]Mantizzz parašė:
tai pirk xbox sakau :D arba man atiduok jei neturi kur deti,beje koki telefona turi?
GrizZzLy parašė:
[quote]nogalosa parašė:
[quote]Mantizzz parašė:
tai pirk xbox sakau :D arba man atiduok jei neturi kur deti,beje koki telefona turi?
Mantizzz parašė:
[quote]GrizZzLy parašė:
[quote]nogalosa parašė:
[quote]Mantizzz parašė: