📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Uždirbk rašydamas forume!
32 žinutės · 11,409 peržiūros
🕐 2012-08-20 19:19 #31
NyNe parašė:
o tu dureli nesupranti kad klaviatura nuo normalaus darbo labai skiriasi. sedi ten sau storas ispampelis ir tik spaudelioja kazkokias knopkutes kad pinigu uzsidirbti. nu tai sekmes, as jau geriau eisiu padirbeti normalei lauke ir gauti 50 litu uz darba iskarto, negu sedeti ir spaudelioti kelis metus klaviaturos knopkutes ir uzsidirbti kazkokius su*us 5 dolerius. darba mat rado, sedeti prie pc, rasineti nesamones ir pinigus uzsidirbineti. taip tik bobos uzsidirbineja o ne vyrai.

Tie vadinamieji "uždarbiautojai" iš interneto po kelių metų sėdi su bedarbio pašalpa ir naiviai tikisi praturtėti iš kabutėse "verslo", kai tikro darbo nėra matę apart klaviatūros ir savo ale išmokų :)
🕐 2012-08-20 19:23 #32
TeaDrinker parašė:
[quote]NyNe parašė:
o tu dureli nesupranti kad klaviatura nuo normalaus darbo labai skiriasi. sedi ten sau storas ispampelis ir tik spaudelioja kazkokias knopkutes kad pinigu uzsidirbti. nu tai sekmes, as jau geriau eisiu padirbeti normalei lauke ir gauti 50 litu uz darba iskarto, negu sedeti ir spaudelioti kelis metus klaviaturos knopkutes ir uzsidirbti kazkokius su*us 5 dolerius. darba mat rado, sedeti prie pc, rasineti nesamones ir pinigus uzsidirbineti. taip tik bobos uzsidirbineja o ne vyrai.

Tie vadinamieji "uždarbiautojai" iš interneto po kelių metų sėdi su bedarbio pašalpa ir naiviai tikisi praturtėti iš kabutėse "verslo", kai tikro darbo nėra matę apart klaviatūros ir savo ale išmokų :)[/quote] ai isviso man ant ju... tegul daro ka nori, ne mano reikalas. bet sakau man tai atrodo visiskas apsurdas. greitai zmones pasidarys tokie tingyniai kad net tinges tingeti. (jau tokiu atsiranda)
Redaguota 2012-08-20 19:24
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti