📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Gaming Headset -50LT
23 žinutės · 8,280 peržiūros
🕐 2012-08-21 12:51 #16
Aš geras už 51 lt iš Pakruojo Techaso nusipirkau :D
🕐 2012-08-21 14:31 #17
Aš savąsias ausines su mikrofonu pirkau iš Norfos už 20Lt ir bent iki dabar jos veikia įdealiai. Mikrofonas puikus, ausines padėjus po stalu, už kompiuterio, maždaug 1,5 metro nuo manęs, žmonės mane puikiausiai girdi, be jokių tirigdžių. Mano manymu, tikrai galima rasti kainos ir kokybės santykį neieškant kosminių kainių. ;)
Redaguota 2012-08-21 14:32
🕐 2012-08-21 14:37 #18
ZerQus parašė:
Aš savąsias ausines su mikrofonu pirkau iš Norfos už 20Lt ir bent iki dabar jos veikia įdealiai. Mikrofonas puikus, ausines padėjus po stalu, už kompiuterio, maždaug 1,5 metro nuo manęs, žmonės mane puikiausiai girdi, be jokių tirigdžių. Mano manymu, tikrai galima rasti kainos ir kokybės santykį neieškant kosminių kainių. ;)

Žinau tas ausines iš norfos, kaip jos ten "Riwa" ? Padėvėjus nors valandą skauda ausis dėl nepatogios formos, nes ten jaučiasi plasmasė, tas "paminkštinimas" nieko nesudaro. Garsas taip pat pasišlykštėtinas... Tos kur brangios yra jos pilnai ir patogiai apgaubia ausis, todėl net po ilgo naudojimo ausų neskauda, o ir garsas lyg klausantis pro galingas kolonėles...
Redaguota 2012-08-21 14:38
🕐 2012-08-21 14:40 #19
The parašė:
[quote]ZerQus parašė:

Žinau tas ausines iš norfos, kaip jos ten "Riwa" ? Padėvėjus nors valandą skauda ausis dėl nepatogios formos, nes ten jaučiasi plasmasė, tas "paminkštinimas" nieko nesudaro. Garsas taip pat pasišlykštėtinas... Tos kur brangios yra jos pilnai ir patogiai apgaubia ausis, todėl net po ilgo naudojimo ausų neskauda, o ir garsas lyg klausantis pro galingas kolonėles...[/quote]
Tiesa... Atsiprašau kad suklaidinau. Aš jas naudoju tik dėl mikrofono, garsui naudoju kolonėles. Turėjau omenyje mikrofoną, kalbėdamas apie kainos ir kokybės santykį.
🕐 2012-08-21 14:42 #20
Ash tai ausines pirkau ish maximos, "Canyon CNR-HS9" ir mokejau apie 39 litus (ar kiek ten (jau senei jas turiu pamirsau ta kaina) )... Nu ir kazinau- puikios ausines....
🕐 2012-08-21 15:14 #21
Aš turiu „Hama“ HS-10 ausines su mikrofonu. Mikrofono kokybė nėra gera, bet ausinių garso kokybė gera, tik kad ausis paskausta greit, bet jeigu tinkamai nusireguliuosi ausų neskaudės iki 1,5-2 valandų. Kainavo apie 40-50 Lt. Ilgaamžės. Jei ilgai jų nebūsi užsidėjęs ir papildomai nusipirksi mikrofoną — puikus pasirinkimas!
🕐 2012-08-21 16:46 #22
LeRojus parašė:
Dowexx gali numest linka kur pirkai mikrafa?

Aš pirkau tiesiai iš Avitelos
🕐 2012-08-21 19:10 #23
http://www.azon.lt/Garso-technika/Ausines/Creative-headset-Fatal1ty-Gamer.html?listtype=search
o sitos vertos savo kainos???
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti